annonse

Vilde gir full gass mot verdenstoppen i motocross

Høye ambisjoner
Høye ambisjoner: Motivasjonen som driver Vilde Marie Holt i motocross er at hun en dag vil bli verdensmester. (Foto: Tommy Simon Norum)
Bakhjulet
Bakhjulet: Vilde trener mye på kjøreteknikk. Å kjøre på bakhjulet har hun for øvrig ingen problemer med. (Foto: Tommy Simon Norum)
I lufta
I lufta: For motorcrossførerne er det ikke sjelden at sykkelen er i lufta. Hjemme i Skobygda har Vilde sin egen treningsbane. (Foto: Tommy Simon Norum)
Premierom
Premierom: Etter ti år med motocross har Vilde hentet hjem premier både fra Norge og USA. Her holder hun fram den siste pokalen hun nylig fikk i Østlandscupen. (Foto: Tommy Simon Norum)
Sykler mye
Sykler mye: Å trene utholdenhet og kondisjon er en viktig del ved siden av motocross. Vilde er derfor mye å se langs asfaltvegen på tråsykkel. (Foto: Tommy Simon Norum)

+ Da Vilde Marie Holt (17) fikk prøvekjøre crossykkel for første gang som sju-åring var løpet lagt. Nå har hun egen treningsbane hjemme i Skogbygda, og målet er å bli verdensmester.

Tommy Simon Norum


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse