annonse

Uavgjort for R&Å

Uavgjort
Uavgjort: Marius Preber scorte R&Ås mål i 1-1 kampen mot Aurskog-Høland. (Foto: Jan Erik Hæhre)
Fotball

R&Å klarte ikke å score på sjansene sine, og dermed tok lagene ett poeng hver mandag kveld.

Jan Erik Hæhre

I utgangspunktet er ett poeng mot Aurskog-Høland ansett som et godt resultat. Gjestene var nemlig tippet som en seriefavoritt før sesongen. Men slik det har utviklet seg, er Aurskog-Høland en av årets skuffelser i 4. divisjon så langt.

Med bare ett poeng mot Aurskog-Høland, falt R&Å en plass på tabellen, og ligger nå på 6. plass.

Drømmestart

R&Å fikk en drømmestart på mandagens kamp. Allerede etter seks minutter serverte Martinus Slette Granum og Marius Preber scorte sikkert. Det var en god start på årets første hjemmekamp på gress.

R&Å fortsatte å styre kampen, og produserte sjanser, men klarte ikke å score.

Utliknet

Gjestene utliknet etter 28 minutters spill. Ingen av lagene klarte å score mer enn en gang hver.

1-1 ble det også mellom Blaker og Strømmen 2, mens Sørumsand slo Eidsvold Turns rekrutter 3-0. Bunnlaget Rælingen tok sesongens første trepoenger da de slo Kløfta 1-0, mens mandagens siste kamp endte med borteseier 3-0 for Fjellhamar mot Fet.

En plass ned

Topplagene spilte lørdag. FUVO slo Lørenskog 2, mens Skedsmo vant 2-1 mot EIF. Dermed har Skedsmo og FUVO 24 poeng hver, og har skaffet seg en luke på fem poeng til EIF og Sørumsand. Kløfta og R&Å har 17 poeng. Bak R&Å er det fem poeng ned til Blaker og Strømmen 2.

Mandagsrunde

Neste serierunde går i all hovedsak mandag. En kamp spilles lørdag, og en tirsdag. FUVO møter Strømmen 2 på Funnefoss stadion 2. pinsedag, mens R&Å tar turen til Blaker.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse