TO MÅL: Mads Kjernsby Rismoen scorte to i helgens bortekamp mot Førde, og er oppe i seks mål til sammen så langt, det samme har Preben Finstad-Hemma som også puttet ti i bortekampen lørdag.

Toppscorerne leverte - FUVO på 4. plass

Med 5-1 seier ble bussturen hjem fra Førde lettere for FUVO-spillerne lørdag kveld. Laget har klatret til 4. plass på tabellen.

FUVO, som tradisjonelt er sterkest på hjemmebane, har tre strake hjemmetap. Det inkluderer to topplag som motstandere samt cupkamp mot eliteserielaget Sarpsborg 08.

På bortebane leverer FUVO varene så langt, med en sterk 4-0 seier mot Spjelkavik rett før nasjonaldagen og en meget solid 5-1 seier i Førde lørdag. Og toppscorerne Mads K. Rismoen og Preben Finstad-Hemma leverte varene med to mål hver i kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sterk 4. plass

De to FUVO-angriperne har så langt puttet seks mål hver, og bidratt til at FUVO har inntatt en meget sterk 4. plass, som det beste laget bak en så langt suveren leder-trio.

At FUVO har to tap i serien hjemme skyldes trolig at de har møtt suverene Hønefoss, som så langt har slått alle de har møtt, og Eidsvold Turn, som tapte mot nettopp Hønefoss denne helgen. FUVO var ikke dårligere enn Hønefoss i spillet, men gjestene fra Ringerike var likevel et lite hakk for gode sist helg.

Vant 5-1

Denne helgen ventet en ny, lang bortetur - denne gang i buss til Førde. Laget reiste fredag ettermiddag, og spilte tidlig på dagen lørdag. Etter 23 minutter sendte Rismoen FUVO i ledelsen. Hjemmelaget utliknet, men Thomas Holmestad sørget for ny FUVO-ledelse et par minutter før pause.

Etter pause sørget Preben Finstad-Hemma for 3-1 og 4-1 for FUVO før Rismoen fastsatte sluttresultatet til 5-1 og tre nye, viktige poeng for FUVO.

FUVO skal møte HamKam 2 hjemme 12. juni, Raufoss 2 borte 17. juni, Brummunddal hjemme 24. juni, Molde 2 borte 2. juli, Elverud - som ligger på 3. plass - hjemme 8. juli og HamKam 2 borte 17. juli før spillerne får sommerferie.