GOD FORM: Tiril Udnes Weng falt i finalen, men ble likevel nummer to. Formen er god. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: Terje Pedersen

Tiril nummer to med fall

Norgescup-sprinten endte med knall og fall for tvillingene. Lotta falt i semifinalen, mens Tiril falt i finalen. Hun ble likevel nummer to bak Anna Svendsen.

Tiril udnes Weng vant prologen, kvartfinalen og semifinalen lett. I semifinalen slo hun blant annet Maiken Caspersen Falla.

I finalen var det tøft og tett, og plutselig lå Tiril på bakken. Hun kom seg imidlertid raskt på beina, og spurtet inn til 2. plass. Anna Svendsen tok en suveren seier.

– Trene balanse

– Nå må vi hjem og trene balanse, sa Tiril til NRK umiddelbart etter finalen. Med et smil slo hun fast at hun og tvillingsøsteren gir seg selv litt utfordringer.

FALL: Lotta Udnes Weng falt i semifinalen. Hun slår også fast at formen er god. Foto: Terje Pedersen / NTB Foto: Terje Pedersen

– Det var trangt, og jeg forsøkt å gå forbi Anna. da satte jeg staven mellom beina, og det er ikke lurt, slo hun fast som forklaring på det som skjedde.

Hun tar likevel med seg at hun hadde mye krefter, og formen er god.

– Egen feil

– Jeg fikk litt ekstra adrenalin da jeg tok innpå igjen, forteller Tiril som slo fast at det var gøy å bli nummer to med fall.

Lotta Udnes Weng følte også at formen var bra, og hun vant sin kvartfinalen. Semifinalen endte imidlertid med knall og fall.

– Det var min egen feil, konstaterte hun. Og slo fast at hun falt i sprinten på Lygna i fjor, og gjentok dette i år.