MISFORNØYD: FUVO-trener Jonny Hanssen var misfornøyd med prestasjonen, men forbnøyd med at det ble tre poeng til slutt mot bunnlaget.

Tidlig mål, rødt kort, to straffer og sen avgjørelse

FUVO spilte nesten hele kampen med en mann mer på banen etter et tidlig rødt kort til hjemmelaget. Likevel slet FUVO med å avgjøre kampen borte mot bunnlaget Raufoss 2.

FUVO fikk en drømmestart og tok ledelsen 1-0 ved Tomas Holmestad etter bare fem minutter. Hjemmelaget, som bare har to poeng så langt denne sesongen, pådro seg i tillegg rødt kort etter bare 12 minutter. Da Preben Finstad-Hemma satte inn 2-0 på straffe noen minutter før pause, så det helt greit ut for FUVO.

Les også
Best i Norge – men neppe til senior-NM

Gjestene fra Nes inviterte imidlertid Raufoss-rekruttene inn i kampen igjen. Hjemmelaget reduserte og utliknet i løpet av få minutter rett etter pause. Kaptein Fredrik Nilsen sørget imidlertid for ny FUVO-ledelse etter 62 minutter, også det fra straffemerket.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

To sene scoringer

Hjemmelaget ga seg ikke, og etter 80 minutter utliknet de på ny. FUVO har imidlertid god kompetanse på topp, og duoen Mads K. Rismoen og Preben Finstad-Hemma sørget til slutt for at FUVO tok med seg tre poeng hjem. Dermed klatret FUVO opp på 4. plass igjen.

Det ble med andre ord stor dramatikk og mye mål i kampen mot bunnlaget. Trener Jonny Hanssen var fornøyd med tre poeng, men ikke fullt så fornøyd med prestasjonen.

Les også
Startet fotballskolen med stor overraskelse: – Helt vanvittig

– Det var litt dårlig taktisk av oss, sier han til rb.bo.

Han mener laget ble litt feige etter utvisningen, selv om de fikk kampen inn i sitt spor. Samtidig tok hjemmelaget grep som førte til at de hevet seg.

Gode a-lagsspillere

– Raufoss byttet inn noen a-lagsspillere som var meget gode, påpeker Hanssen til avisa. Raufoss a-lag er å finne i OBOS-ligaen, altså nivå to i Norge, og de bidro til å gjøre kampene jevnere enn den burde vært.

Les også
Tap, tap og tap for FUVO, R&Å og Hvam

– Det ble en rotete andre omgang, og vi gjorde lite av det de hadde planlagt, sier Hanssen. han er likevel glad for tre poeng.

Lørdag kommer Brumunddal til Funnefoss stadion. Preben Finstad-Hemmas klubb de to siste sesongene satser hardt, men har underprestert innledningsvis i år. Nå er laget i siget, og det blir en tøff kamp for FUVO lørdag.