FORTSETTER PÅ HAMAR: Geir Frigård (50) fortsetter som assistenttrener i HamKam. Foto: HamKam

Tid for nye trenerkontrakter i Nes-fotballen

Desember er tydeligvis måneden for inngåelse av nye trenerkontrakter i fotballen.

2020-sesongen ble amputert på mange måter for mange lokale fotballag, men fotballivet går videre og trenerkabalene skal gå opp på alle nivåer også før 2021-sesongen.

Geir fortsetter i HamKam

Geir Frigård er oppvokst på Greniskogen i Nes. Han har denne sesongen vært assistenttrener for HamKams lag i OBOS-ligaen. Med det har han hatt permisjon fra sin jobb som spillerutvikler i fotballkretsen. Norges Fotballforbund skriver i en pressemelding at nesbuen har fått innvilget permisjon i sin stilling i forbundet også ut 2021, slik at han kan fortsette en sesong til som assistenttrener for laget fra Hamar. Hovedtrener på Hamar er Kjetil Rekdal.

NY DAMETRENER: Elvis Kaunatjike er ny hovedtrener for FUVOs damelag i fotball. Foto: FUVO

Elvis til FUVO

FUVO IL har engasjert Elvis Kaunatjike som ny hovedtrener for FUVOs damelag. FUVO opplyser at Kaunatjike er bosatt på Neskollen og har bakgrunn blant annet fra Ull/Kisa, hvor han de siste årene har hatt ansvaret for kvinner rekrutt. I Ull/Kisa har han også tidligere hatt rollene som jenteansvarlig og spillerutvikling jenter. Før perioden i Ull/Kisa jobbet han ved Stabæks akademi.

Odd Arne i Team Nes

KONTRAKTEN SIGNERT: Odd Arne Andersen er ny trener for Team Nes G19. Bak står styremedlemmene Thomas Sann (t.v.) og Thomas Sagen. Foto: Team Nes

Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga IFs fotballsamarbeid Team Nes har engasjert Odd Arne Andersen som ny hovedtrener for G19-troppen. Team Nes opplyser at han har en rik fotball-CV som viser at han har trent juniorlag i Vålerenga, Stabæk og Jevnaker/Lunner. Han har også trent rekruttlaget til Oppsal Fotball og A-lagene til Klemetsrud og Bjørkelangen det siste året før de ble Aurskog/Høland. Den nye hovedtreneren får med seg Magne Knapskog, Tommy Andersen og Christine Hope i støtteapparatet.