VIKTIG: Tomålsscorer Tobias Solem Karlsen konstaterer at seieren var viktig.

Svært viktig FUVO-seier

FUVO fikk en vanskelig start på hjemmekampen mot Førde, men slo tilbake og tok en svært viktig seier.

De langveisfarende gjestene fra vest brukte bare to minutter på å ta ledelsen. Sist FUVO vant var 17. juni. Sist laget vant hjemme var 30. april, og nå startet de altså kampen på verst tenkelig måte.

Denne gang ville imidlertid rødtrøyene det annerledes. Ikke minst var Tobias Solem Karlsen i målform, og sørget for to scoringer. Den første av de to scoringene var en perle. Solem Karlsen mottok etter 26 minutter ballen på 16-meteren, og plasserte den i krysset.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Straffe-scoring

Mange i FUVO-leiren mener de ble snytt for straffe like etter utlikningen. Straffe ble det imidlertid bare få minutter etter pause, og kaptein Fredrik Nilsen scorte sikkert. Etter 63 minutter var Solem Karlsen frampå igjen og sikret 3-1 og tre viktige poeng for et presset FUVO-lag.

FUVO gjorde dermed et lite byks på tabellen opp til 7. plass, og seieren kan gi spillerne nødvendig selvtillit. Titter de på tabellen, ser de at det ikke er mer enn fire poeng opp til 4. plassen. Det er med andre ord fortsatt svært jevnt. Det skiller ni poeng fra 4. plassen til nedrykksplass.

– Viktig seier

Tomålsscorer Solem Karlsen sier til rb.no at dette var en svært viktig seier.

– Vi har ikke vunnet på sju kamper. Vi har vært uheldige og udyktige. Derfor er det veldig godt å kunne restarte høstsesongen med tre poeng på hjemmebane, sier han til avisa.

Han peker videre på at seieren gir selvtillit som de trenger når serieinnspurten starter. Det er åtte serierunder igjen av sesongen, og FUVO skal førstkommende lørdag til Brumunddal, før Hødd 2 venter på Funnefoss stadion helgen etter.