annonse

Solid borteseier for R&Å

Solid seier
Solid seier: De kunne juble for en solid bortseier, fra v. Lasse Holum Hansen, Magnus Finset, Joakim Foureaux og Marius Solhaug. (Foto: Tor Edvin Hoelsengen, R&Å)
Tabellen

To tidlige scoringer ga R&Å den tryggheten de trengte for å vinne borte mot Eidsvold Turns rekrutter mandag kveld.

Jan Erik Hæhre

Årnes-gutta vant til slutt 3-0 etter scoringer av Marius Solhaug (8 minutter), Lasse Holum Hansen (18 minutter) og Magnus Finset (85 minutter). I tillegg til tre viktige poeng i en solid borteseier, tar R&Å-treneren med seg at laget holdt nullen i denne kampen. Det var nok viktig etter forrige helgs kamp som endte 4-3, der treneren ristet oppgitt på hodet over hvordan laget oppførte seg defensivt.

Ser litt oppover

Seieren gjør også at R&Å har fått en meget god første del av årets sesong, og med 16 poeng og 5. plass etter at en tredjedel av serien er unnagjort, ser laget oppover tabellen. R&Å er ett poeng bak 4. plassen, og det er bare fem poeng opp til serieleder Skedsmo og FUVO, som har 21 poeng.

Like viktig er det likevel for blåtrøyene at poengene bidrar til å holde avstand nedover tabellen. Det er fem poeng opp, men ikke mer enn seks poeng ned til 10. plass. Og lagene bak plukker også poeng, om vi ser bort fra Rælingen med sitt ene poeng.

Hadde god kontroll

På sin Facebook-side skriver R&Å at de hadde god kontroll på kampen før pause, og lagene gikk til hvilen med 2-0 til R&Å. I andre omgang falt kvaliteten, uten at R&Å-seieren var veldig truet. Magnus Finset fastsatte sluttresultatet til 3-0 fem minutter før slutt.

Solid seier
Solid seier: Marius Solhaug ascorte det første målet da R&Å slo Turn-rekruttene 3-0 på Eidsvoll mandag kveld. Foto: Jan Erik Hæhre

- Vi gleder oss over tre poeng, og at vi holdt rent bakover. Med det passerte vi Sørumsand, som tapte for Fjellhamar i kveld, skriver R&Å på sin Facebook-side.

FUVO fikk god hjelp

Det ble spilt fire kamper i 4. divisjon mandag kveld. I tillegg til R&Ås seier, fikk FUVO den hjelpen de ønsket seg da Kløfta slo EIF 3-0. Det var KLøftas sjanse til å holde kontakten med teten, og den grep de begjærlig. Som nevnt vant Fjellhamar over Sørumsand, mens Aurskog-Høland slo Strømmen 2.

Lørdag spiller FUVO hjemme mot Løresnkog 2, samtidig møtes topprivalene Skedsmo og EIF på Eidsvoll. R&Å spiller mandag, hjemme mot Aurskog-Høland.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse