annonse

Slår til med boksefest

Comeback
Comeback: For fire år siden var Marius Hermansson et av FUVOs største boksetalenter. På lørdag gjør 20-åringen comeback i boksestevnet på Hagen Camping. (Foto: Thomas Frigård)

Sommeren er i gang, og det betyr bokse- stevne på Hagenstranda. Det er blant annet duket for comeback av boksetalentet Marius Hermanson.

  • Thomas Frigård 63 91 18 11 Thomas@raumnes.no

Opaker – Som vanlig ber vi inn til en gratis boksefest for nesbuene, og det er duket for boksing, konserter og grilling. Jeg håper mange folk finner vegen til stranda, sier boksetrener og eier av Hagen Camping, Tor Øverby.

68 påmeldte

Lørdag drar FUVO Boxing Team i gang det årlige boksestevnet på stranda på Hagen Camping. Dette har etter hvert blitt et veldig populært stevne blant bokserne i store deler av landet, og foreløpig har 68 boksere meldt seg fra ti forskjellige klubber. – Vi har aldri hatt så mange påmeldte boksere, og det er veldig gøy. Det er veldig morsomt at vi har klart å skape noe unikt med dette stevnet, sier Øverby.

Åtte lokale

FUVO stiller med åtte boksere, og treneren gleder seg spesielt til å se tidligere NM-medaljør Marius Hermansson gjøre comeback i ringen etter fire års pause. Han bokser nå i klassen lett tungvekt. – Han har trent hardt, og han har kroppsslag som gjør at du kjenner levra riste godt. Jeg regner med at det blir luktende krutt av kampen til Marius, sier Øverby.

Hardest slag

16 år gamle Martin Hølland veier 96 kilo, og han skal bokse i tungvektsklassen. Også her ser Øverby for seg en underholdende kamp. – Martin slår hardest av alle, og han er rustet til krig. Han er en teknisk flink bokser, og jeg gleder meg skikkelig til kampen hans, sier Øverby.

Ung og rutinert

Fem av FUVO-bokserne skal bokse diplomkamper, og en av disse er 13 år gamle Apti Ylasov. Han har allerede gått 19 diplomkamper, og han er et av klubbens største talenter. – Ypti er veldig profesjonell til å være bare 13 år, og han er en severdighet i seg selv, sier Øverby.

Servering

Arrangementet har sikret seg servering med alle rettigheter, og i pausene og etter stevnet er det duket for konserter. Foruten husbandet «Tema» skal Årnes-gruppa «The Race Is On» spille. – Her blir det boksing, musikk, grilling og strandliv, sier Øverby.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse