SEIER: Arne Holter var tilbake i R&Å-drakta og spilte en god kamp mot Kløfta.

Sesongens første smultring

R&Å tok tre viktige poeng tirsdag kveld. Laget holdt nullen for første gang i årets seriespill.

Raumnes & Årnes ILs A-lag i 4. divisjon har vært inne i en tung periode med flere tap på rad, men tirsdag kveld sikret de seg tre poeng som kan være svært nyttige i kampen om å beholde plassen i divisjonen.

KAMPFAKTA

Fotball

4. divisjon menn

R&Å - Kløfta 3-0 (3-0)

Mål R&Å: Martinus Slette Granum, Arne Holter, Eivind Sveinhaug.

R&Ås lag: Truls Tangen Frogner, Robin Rognerud, Fredrik Stenbro Andersen, Thomas Sund Buseth, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Arne Holter, Jesper Aaserud, Mads Elvethun Hansen, Eivind Sveinhaug, Nikolai Skaue. Innbyttere: Mikolaj Andrzej Liber, Eivind Solhaug, Marcus Solberg Damstuen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Unngikk scoring imot

Hjemme på Årnes vant de 3-0 over Kløfta etter å ha satt inn alle scoringene før pause.

– Dette var en lagseier der alle bidro. Tre poeng i denne viktige kampen gjorde godt for alle på og rundt laget, sier Roy Håvard Andersen i R&Ås trenerteam.

R&Å har en målforskjell på 27-41. Ingen andre lag i avdelingen har sluppet inn like mange mål. Nå unngikk de scoring imot. Altså det som på «fagspråket» kalles en smultring.

– Vi har trent på å stramme opp den defensive delen av spillet. Vi var også forberedt på Kløftas måte å spille på, og spillerne våre løste oppgavene godt, sier Andersen.

Balanserte midtbanen

Arne Holter har gått glipp av noen kamper på grunn av studier i Trondheim. Han var tilbake i R&Ås startoppstilling tirsdag.

– Han spilte en god kamp og balanserte midtbanen fint sammen med Jesper Aaserud. Vi håper han får anledning til å spille flere kamper framover, sier treneren.

R&Ås trenerteam registrerte også med glede at laget hadde god kontroll hele kampen igjennom.

– De leverte en meget god førsteomgang og klarte å holde strukturen også etter sidebytte. Det var moro å se at alle mann ga det de hadde, legger Andersen til.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
A-laget i fotball møtte A-laget i ishockey: Spilte for veldedighet

Tirsdag får R&Å besøk av Strømmen 2 på Årnes Stadion. Det er en gyllen mulighet til å sikre seg tre nye poeng.