Satset hardt og stupte inn til seier - se video!

Nylig deltok Mats Østlie, sammen med Glåmdal Paintballklubb i den siste turneringen i regi av Norges paintballiga.

Der vant de semi-pro og kom på 3. plass sammenlagt i Norge etter en lang turnering som har vært preget av skader innad i laget.

Mats Østlie (38) er bosatt i Vormsund sammen med Anne-Cathrine «Anki» (40) og der begge har en hobby som ikke er så kjent for folk flest, nemlig speedball.

Se: Video

Når det snakkes om paintball så er det mange som tenker på det å løpe i skogen ikledd kjeledress eller kamuflasjeklær. Det trodde også Mats fram til han var på et utdrikningslag i 2017.

Etter utdrikningslaget begynte kompisgjengen å samle sammen til en kompressor og benyttet et lite område der de bygget opp forskjellige vern som de spilte med, og etter en stund så fant Mats Glåmdal Paintballklubb der han fikk full opplæring i det som kalles turneringspaintball.

Forrige helg deltok altså Mats Østlie sammen med Glåmdal Paintballklubb i den siste turneringen i regi av Norgespaintball-liga, der de vant semi-pro og kom på 3. plass sammenlagt i Norge etter en lang turnering som har vært preget av skader innad i laget.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

FELLES INTERESSE: Mats og Anki på paintballbanen. Foto: Privat
I paintball så handler det om å markere motstanderen med malingsball ved å benytte seg av en markør. På markøren har man en tank med luft, som regel karbonfiber og en «hopper» som man fyller opp med malingsballer. Her er Mats Østlie i action. Foto: Ole Kaldal