TAPTE MOT EIDSVOLL: Håndballdamene til R&Å tapte i dag med ni mål mot Eidsvoll Turn. Foto: Tommy Simon Norum

R&Å-treneren tar på seg skylda for dagens hjemmetap

Håndball-damene til R&Å møtte Eidsvold Turn hjemme i Neshallen. Det endte med et surt tap, og R&Å-trener May-Linda Skårer tar på seg skylda.

– Jeg tar på meg skylda for dagens tap. Vi feiler på taktikken og klarer ikke å hente inn de ni målene i målforskjell, sier May-Linda Skårer, trener for håndballaget til R&Å.

Etter halv tid sto stillingen 19–13 til Eidsvold Turn, og R&Å møtte et godt lag.

FORSVAR: Her står Stine Alstad Quille i forsvar, flankert av Ane Buskenes Andersen (t.v.) og Katharina Gerling Olsen. Lena Bøsterud er keeper. Foto: Tommy Simon Norum

– Eidsvold Turn har et godt lag som har hevet seg med mange gode skyttere, sier Skårer.

Dårlig selvfølelse

I tillegg til at R&Å-treneren tar på seg mye av skylda for dagens tap, forteller hun at det er flere grunner til det sure tapet på hjemmebane.

– Vi har et dårlig forsvar og klarer ikke å dra med oss laget framover. Det gir en dårlig selvfølelse som smitter over på laget, forteller Skårer.

Laget har også vært preget av fravær og sykdom den siste tida.

– Mange av jentene har vært syke og noen har vært på jobbreiser. Det har vært få på trening, og ingen har trent denne uka, sier Skårer.

Gode enkeltprestasjoner

Etter full tid endte kampen 31–22 til Eidsvold Turn. Til tross for tapet kunne Skårer se flere gode enkeltprestasjoner under kampen.

TIMEOUT: Til tross for at R&Å-trener May-Linda Skårer prøvde å endre taktikken under timeout i andre omgang, endte kampen med hjemmetap. Foto: Tommy Simon Norum

– Emilie (Høyby, journ.anm.) går inn og finter, og spillerne gjør som de får beskjed om, sier Skårer.

R&Ås Ane Buskenes Andersen setter totalt sju mål mot Eidsvold, mens Katharina Gerling Olsen sørger for fem mål i nettet. Skårer ser mye godt i laget, og ser framover mot neste kamp mot Nittedal og Hakadal, som skal foregå i Neshallen etter vinterferien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi må bare brette opp ermene og gjøre oss klare mot neste kamp. Vi må av og til tåle å tape og jentene takler det bra. Vi tar med oss det positive, sier Skårer.

Dette er målscorerne fra R&Å i dagens kamp: Ane Buskenes Andersen (7), Tuva Åserudseter Dystland (2), Emilie Høyby (1), Thea Sjøli (1), Ann-petrin Unes (4), Stine Opsann Findalen (2) og Katharina Gerling Olsen (5).

Kampfakta

Håndball 4. divisjon

R&Å - Eidsvold Turn 22-31 (13-19)

Neshallen

R&Å: Lena Bøsterud, Ane Buskenes Andersen, Stine Alstad Quille, Maria Løkkevold, Tuva Åserudseter Dystland, Lisa Kollerud, Emilie Høyby, Thea Sjøli, Ann-petrin Unes, Stine Opsann Findalen, Katharina Gerling Olsen