KAPTEIN: Patrick Elvethun Hansen er R&Ås kaptein. Han er en av spillerne som bidrar med viktig rutine på et ungt lag. Foto: R&Å Fotball

R&Å er både spent og tent foran mandagens lokaloppgjør

R&Ås 4. divisjonsspillere sier seg tålig fornøyd med seriepremieren borte mot Fjellhamar. Nå venter lokaloppgjør på hjemmebane.

Mandagens oppgjørt mot Fjellhamar endte 0-0.

– Jeg synes det var en grei serieåpning. Ingen av oss har spilt en obligatorisk kamp på over 20 måneder, så det var en god del spenning og forventninger fra begge lags side, sier Reino Autio, sportslig leder i R&Å.

Han legger til at det er skikkelig godt å være i gang med kamper igjen.

Kampfakta

Fotball

4. divisjon menn

Fjellhamar - R&Å IL 0-0

R&Ås lag:

Truls Tangen Frogner, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Robin Rognerud, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Thomas Sund Buseth, Jesper Aaserud, Sigurd Flekke Mathiesen, Petter Hanekamhaug, Mads Elvethun Hansen, Øystein Riise Pedersen, Eivind Sveinhaug, Lamek Million, Lasse Holum Hansen, Fredrik Stokkebryn, Fredrik Stenbro Andersen.

– Vi er ikke misfornøyd med et uavgjort resultat, selv om vi i perioder var bedre enn dem. Vi styrte den første halvtimen, men alt i alt kunne dette gått begge veier, sier Autio.

Eidsvold IF

Førstkommende mandag får R&Å besøk av Eidsvold IF på Årnes stadion. Det er å regne som et lokaloppgjør.

Les også
Inviterer til Eventyrrittet på rundbane

– Vi går for seier, selvfølgelig, men vi må yte vårt beste for å kunne slå dem. Eidsvold IF har vært blant de fire, fem beste i divisjonen de siste åra, sier Autio.

Likt for alle

Årets seriespill varer kun i to og en halv måned.

– Det er en kort sesong, men det får vi ikke gjort noe med. Det er likt for alle. Vi har mange unge spillere og flere debuterte fra start mandag. Jeg synes vi sto på bra og vi hadde fortjent uttellling i form av scoringer i mandagens kamp, sier Autio.

Les også
Imponerte i VM-debuten

Han legger til at Fjellhamar var farlig frampå helt mot slutten.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Derfor føler jeg det ikke som urettferdig at det ble poengdeling i første kamp, sier Autio.

Les også
FRIIDRETT: NM-debuterte med bronse