annonse

R&Å-treneren er fornøyd med sesongen, men ikke med tabellplasseringen

R&Å på trenerjakt
R&Å på trenerjakt: Trenerne ( på sidelinjen i bakgrunnen f.v.) Bjørn Støkker og Per Arne Nyjordet gir seg. Sportslig leder Reino Autio er på trenerjakt. I duellen på banen er R&Ås Fredrik Stenbro Andersen. (Foto: John Arne Paulsen)

R&Å avsluttet seriespillet med tap. Lagets avtroppende trener, Per Arne Nyjordet, er fornøyd med spillernes innsats bortsett fra evnen til å omsette sjansene i scoring.

John Arne Paulsen

Det har en stund vært klart at R&Ås hovedtrener Per Arne Nyjordet gir seg etter denne sesongen. Søndagens hjemmeoppgjør mot Strømmen 2 var spennende helt til slutt. Et skudd fra hjemmelaget traff metallet og ut bak Strømmen-keeperen rett før slutt på stillingen 2–2. I stedet gikk Strømmen 2 i angrep, scoret og sikret seier på overtid.

Gjennomgangsmelodien

– Dette har vært noe av gjennomgangsmelodien i høst, sier Nyjordet.

Aktiv
Aktiv: Thomas Sund Buseth driver fram med ballen. I bakgrunnen er Patrick Elvethun Hansen. Foto: John Arne Paulsen

Laget har spilt bra, men har ikke klart å omsette sjansene i scoring.

– Vi er ikke langt unna målsettingen før sesongen. Vi skulle gjerne hatt 5–10 poeng til for at jeg skulle være helt superfornøyd, men jeg er godt fornøyd med sesongen, sier Nyjordet.

Han har opplevd at unge spillere tar steg og melder seg på.

– Det har vært stigning prestasjonsmessig, bra treningsoppmøte og solid lagmoral i gruppa. Jeg håper at alle spillerne blir med videre, sier Nyjordet.

Seieren over FUVO smakte

Han betegner søndagens 2-3-tap hjemme mot Strømmen som symptomatisk.

Scoret igjen
Scoret igjen: Lasse Holum Hansen scoret R&Ås andre mot Strømmen. Foto: John Arne Paulsen

– Vi klarer ikke å avgjøre kampene. Vi hadde seks-sju kjempesjanser, men scoret kun på to av dem, sier Nyjordet.

Dette har vært litt av gjennomgangsmelodien i år, i hvert fall etter vårsesongen.

 – Dette blir jo mye hvis og om, men vi har vært veldig nær poeng i mange av kampene vi har tapt etter sommerferien. Vi kunne fort vært høyere opp på tabellen, sier treneren. 

Han er ikke i tvil om hva som var høydepunktet denne sesongen.

– Det var seieren borte over FUVO. Da viste vi virkelig hva som bor i oss. Det var veldig deilig, sier R&Ås avtroppende hovedtrener.

Han har hatt Bjørn Støkker som hjelpetrener. Støkker velger også å gi seg, og R&Å er dermed på jakt etter nye trenere.

Årnes stadion har ikke vært noen «poengmaskin» for hjemmelaget denne sesongen. R&Å har kun vunnet fire av 13 hjemmekamper. På bortebane, derimot, har laget tatt sju seiere. Nå er det bare å legge kabalen for en ny sesong i 4. divisjon.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse