annonse

R&Å tapte mot Eidsvold

Møtte Eidsvold
Møtte Eidsvold: Raumnes & Årnes møtte i kveld Eidsvold på Årnes stadion. Til tross for mange sjanser tapte hjemmelaget 0–1. (Foto: Tommy Simon Norum)
Sto på
Sto på: R&Å sto på i kveldens kamp, men fikk ikke hentet inn Eidsvold-målet. (Foto: Tommy Simon Norum)
Takling
Takling: R&Ås Jørgen Aaserud kjemper her om ballen mot en av Eidsvold-spillerne. (Foto: Tommy Simon Norum)

Raumnes & Årnes måtte i kveld gi fra seg tre poeng til Eidsvold. Til tross for mange sjanser fikk ikke R&Å inn noen av skuddene i nettet.

Tommy Simon Norum

– Det gikk som fryktet. Vi møtte et robust og sterkt lag som er den typen lag vi sliter med, sier R&Å-trener Svein Pettersen, etter at R&Å tapte 0-1 mot Eidsvold IF.

Kampens eneste mål gikk i nettet etter fem minutter og var selvmål fra R&Ås Jørgen Aaserud.

– Jeg føler at Eidsvold fikk et fryktelig billig mål. Det er et innlast som stusset over våre spillere, forteller Pettersen.

Ingen mål

Eidsvold-keeperen viste styrke og reddet flere gode skudd i første omgang.

– Vi er det beste laget, men det hjelper ikke når vi ikke klarer å score, sier Pettersen.

R&Å skapte mange sjanser men møtte jevn motstand.

Sto på
Sto på: R&Å sto på i kveldens kamp, men fikk ikke hentet inn Eidsvold-målet. Foto: Tommy Simon Norum

– Eidsvold blottla seg ikke bakover og vi blir liggende å stange, sier Pettersen.

Til tross for at R&Å spilte på hjemmebane ga heller ikke det noen store fordeler.

– Banen var ikke til vår fordel. Den er ujevn og vi har bare trent her en gang i sommer. Det blir mye duellspill, noe som ikke gir oss noen fordeler, sier Pettersen.

Takling
Takling: R&Ås Jørgen Aaserud kjemper her om ballen mot en av Eidsvold-spillerne. Foto: Tommy Simon Norum

Manglet viktige spillere

R&Å-treneren forteller at laget stilte så sterkt som mulig, selv om to gode spillere ikke var med på kveldens hjemmeoppgjør.

– Patrick Elvethun Hansen er ute med jumpers knee (belastningsskade, journ.anm.), og det er mulig at han må stå over hele sesongen. Simen Holter som også er en viktig spiller var heller ikke med i dag, sier Pettersen.

Eidsvold hadde også styrket laget med tre-fire spillere fra Eidsvold turn, og Eidsvold har vunnet fire strake seiere i høst.

– Eidsvold kjempet for å unngå nedrykk og hadde noe å jobbe for. Jeg føler ikke at vi taper mot et bedre lag, men at Eidsvold er heldigere og viser mer innsats, sier Pettersen, som synes at R&Å hadde fortjent å fått mer ut av kampen.

Neste kamp for R&Å er Fet på bortebane på lørdag, og Sørumsand hjemme på Årnes stadion tirsdag om halvannen uke. R&Å ligger så langt i sesongen som nummer sju på lista med 23 poeng. Ull/Kisa leder med 43 poeng.

tommy@raumnes.no

annonse