annonse

R&Å sikret tre viktige poeng i siste minutt

Seier
Seier: Mads Elvethun Hansen ga R&Å både 1-0 og 2-0, og var delaktig da laget sikret seier med 3-2 målet i siste minutt. (Foto: Jan Erik Hæhre)

Etter sju kamper uten seier, var tre poeng det eneste det handlet om da R&Å møtte bunnlaget Skedsmo 2 mandag kveld.

Jan Erik Hæhre

R&Å kunne til slutt juble for de tre poengene som trolig sikrer laget plass også i neste års 4. divisjon. Men seieren satt langt inne for blåtrøyene, til tross for at det så lovende ut.

Ledet 2-0

For nok en gang så det ut til at R&Å skulle rote bort poeng. laget ledet 2-0. Mads E. Hansen ga R&Å ledelsen på et vakkert skudd i første omgang, og samme mann økte til 2-0 i andre omgang. R&Å produserte dessuten flere store sjanser, og startet kampen med et stolpeskudd.

Rotet det til

Men R&Å rotet det til nok en gang, slik de har gjort mye i høst. For det desiderte bunnlaget Skedsmo 2 puttet to på få minutter og var dessuten nær et tredje mål ved et par anledninger.

Denne gang var det imidlertid R&Ås tur til å avgjøre på slutten.

Toppscorer avgjorde

Og det var lagets toppscorer Lasse Holum Hansen som nok en gang sikret poeng for R&Å. Fredrik Autio tok et raskt frispark, Jørgen Aaserud og Mads E. Hansen kombinerte fint, og det er Jørgen som serverer ballen til Lasse som avgjorde kampen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse