annonse

R&Å-damene tapte mot Oslostudentene

Tre mål
Tre mål: Ida Nilsen Bergersen satte tre mål fra sin kantposisjon søndag. (Foto: Jan Erik Hæhre)

R&Å-damene reiste hjem fra Oslo søndag med sjumålstap. Det brenner et blått lys for plassen i 3. divisjon.

Jan Erik Hæhre

- Vi gir oss ikke, vi skal kjempe til alt håp er ute, lover trener Roy Andersen. han så nok en gang spillerne sløse og rote i angrepsspillet, og derfor klarte ikke laget å ta med seg livsviktige poeng hjem til Årnes.

- Defensivt gjør vi en bra kamp, men vi gjør for mange feil offensivt, slår Andersen fast.

Oslostudentene ledet så godt som hele kampen, men R&Ås trener mener de ikke var bedre enn R&Å-damene.

- Vi kaster bort ballen for mye, sier han, og legger til at han bokførte 18 personlige feil offensivt i kampen. I tillegg bommer de på 15 avslutninger.

Det positive er at de kommer til mange sjanser til tross for at de gjør mange feil i tillegg. Men for mange av avslutningene havner i keeper eller utenfor målet til motstanderne.

- Når vi gjør feil offensivt, blir vi også straffet med kontringer imot, sier Andersen.

Da hjemmelaget stakk fra i målprotokollen, var det nettopp det som skjedde. I stedet for å komme ajour eller ta innpå, fikk R&Å mål imot.

R&Å-damene har ni poeng opp til sikker plass, men bare fire poeng opp til Høland på plassen foran. Årnes-damene har seks kamper igjen av årets sesong.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse