ELVERUM: Haga IFs spillere er her utenfor hallen etter endt treningshelg på Elverum. (Fra venstre) Emilio Markussen, Marius Qvigstad, Caroline Kaspersen, Nicholas Reklev, Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen og Benjamin Sefring.

På håndballcamp med Norges beste

En gruppe Haga-spillere avsluttet vinterferien med håndballhelg på Elverum, der de ble trent av noen av Norges beste spillere.

Dette referatet har vi fått fra May-Lene Sakshaug, trener for Haga IF G14-håndballag.

Elverum håndball inviterte til Elgstua Wintercamp fra fredag til søndag. Seks spillere fra Haga G14, og én spiller fra det eldste jentelaget til Haga, valgte å tilbringe helga der.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Gøy og lærerikt

Spillerne bodde på Scandic Elgstua, og hadde en treningsøkt fredag kveld, og to økter både lørdag og søndag.

– Elverum håndball hadde laget et veldig bra opplegg for hele helga, forteller Sakshaug.

Les også
Ola Spigseth nummer 8 i VM-sprint

Ikke minst var det moro for Haga-spillerne å bo en helg på hotell, uten foreldre eller trenere fra egen klubb til stede.

– De meldte tilbake at det var spennende og lærerikt å få trene med spillere fra andre klubber på Østlandet, legger Sakshaug til.

Norges beste lag

Herrelaget til Elverum har i fire av de fem siste årene vært Norges beste lag, og Haga-spillerne syntes det var gøy å bli trent av disse spillerne en hel helg. Spillerne fra Elverum deltok også på middagene både fredag og lørdag kveld. Det var stor enighet i Haga-gjengen om at det hadde vært skikkelig bra treninger, med øvelser de tar med hjem til klubbtreningene.

– Det ble også tid til litt sosialt, med nye bekjentskaper, legger Sakshaug til.

Haga-spillerne møtte i tillegg kjente fra ungdomsskolen, siden også spillere fra «Skarå» (Skarnes/Raumnes & Årnes) deltok på den samme campen.

Flere av Haga-spillerne er allerede påmeldt til håndballskolen som Elverum arrangerer første uka i sommerferien.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Hjemme på Årnes igjen – dette sier tvillingene om OL-eventyret