NM-GULL: Øyvind Harang fra Årnes ble norgesmester i bowling for veteraner. Foto: Kjell Erling Christiansen

Øyvind ble norgesmester: – Viste at han er en fighter

Øyvind Harang tok med seg ett gull og en bronse fra bowling-NM for veteraner i Trondheim.

Nesbuen, som spiller for Glåmdal Bowlingklubb, var ikke helt med i teten da kvalifiseringen var unnagjort. Harang oppnådde 1243 poeng på sine seks serier, et snitt på respektable 207 per serie der maksscoren er 300.

Les også
Oppgitt FUVO-trener: – Dette blir helt feil

Med det lå han på 10. plass av de 16 som gikk til finalen. En annen nesbu, Øydvind Haugen, ble nummer 17 i kvalifiseringen.

I finalespillet framsto imidlertid Øyvind Harang som den beste. I semifinalen spilte han seg oppover liste, og var best med 1323 poeng på seks serier. Det er et snitt på 220,5 poeng. Etter innledende og semifinale sto Harang med 2566 poeng totelt, og han hadde klatret til 3. plass som ga ham finalespill.

I finalespillet møttes de seks beste til innbyrdes kamper. Det ble en tett avslutning mellom nesbuen og Ronny Moen fra Drammen.

Les også
Vil bygge leilighetsbygg langs Rådhusgata i Årnes sentrum

– Øyvind viste at han er en fighter og aldri gir opp, sier Kjell Christiansen i Glåmdal BK.

Øyvind Harang ble norgesmester i klassen HA for veteraner. Han spilte 1121 i finalens fem serier, og oppnådde samlet 3807 poeng som holdt til gull.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Rundkjøringa er i rute: – Nå går det fort framover

NM ble spilt i Heimdal med Trondheim BK som arrangør. Det ble også spilt double, der Harang tok NM-bronse sammen med Roy Snuggerud-Åsheim.