annonse

Ørjan Heiberg blir ny FUVO-trener

Ny trenere
Ny trenere: FUVOs trenerteam for 2016 er klart, Ørjan Heiberg (t.v.) blir hovedtrener, Geir Haakon Bekkevold (t.h.) blir assistenttrener. I midten klubbens nye keeper Petter Rønningen. (Foto: Jan Erik Hæhre)

FUVO valgte å ikke gå over bekken etter vann når de skulle ansette hovedtrener for 2016-sesongen. Treneren fant de i egne rekker.

Jan Erik Hæhre

23 år gamle Ørjan Heiberg, født og oppvokst i klubben og med et hjerte som virkelig banker for FUVO, skal ha hovedansvaret for å ta klubben ett hakk opp neste sesong. For ingen i klubben, verken leder Tom Hagen og styret, Heiberg selv eller spillergruppa er i tvil. Målet er å gjøre det bedre enn de to siste sesongene. De har begge endt med 2. plass for rødtrøyene.

- Da er målet enkelt, neste steg er 1. plassen og dermed opprykk til 2. divisjon, slår Heiberg fast. I tillegg er 1. runde i cupen et mål.

Gjorde opp status

FUVO har hatt god tid i jakten på ny trener.

- Da vi gjorde opp status i styret, fant vi ut at vi ikke trengte å gå utenfor egne rekker. Vi fant ham her på klubbhuset, slår Hagen fast.

Trygt og godt valg

- Ørjan har hatt ansvaret for rekruttlaget i tre år, med gode resultater. Han har dessuten jobbet tett med Teitur Thordarsson i en sesong og med Eivind de to siste sesongene. I disse tre årene har Ørjan hatt ansvaret for spillerlogistikken, sier Hagen, som er godt fornøyd med å ha et trenertalent i egne rekker.

- Vi er veldig trygge på at vi har gjort et godt valg, sier Hagen.

Skal ikke spille

Ørjan forteller at han ofrer seg for trenerjobben, og sier han ikke skal spille 3. divisjon i sesongen som kommer. Han vil spille på rekruttlaget i 4. divisjon.

- Jeg kan ikke være hovedtrener og spille samtidig. Det blir for mye, slår Heiberg fast.

Ørjans eget valg

- Det er gjort en grundig vurdering på dette også. Og det er Ørjans eget valg, ikke noe press fra oss, sier Hagen. Han legger til at dette er diskutert med deler av spillergruppa som slår fast at de mister en god spiller i kampen om opprykk. Men de støtter altså klubbens valg av hovedtrener.

24 på kontrakt

- På spillersiden har vi 24 spillere på kontrakt. 23 av dem var med i 2015. I tillegg har vi hentet Petter Rønningen, en keeper fra Sander. Han har stått på ønskelista vår i et par år, sier Heiberg.

Les mer om FUVOs trenervalg i lørdagens papiravis.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse