KISA: Tidligere R&Å-spiller Ole Kristian Langås i duell mot R&Ås Jesper Aaserud i en kamp for Ull/Kisa 2 i 2018. Foto: Jan Erik Hæhre

Ole Kristian tilbake i elleveren med scoring

Ole Kristian Langås har i en lengre tid vært ute med skade. Mandag kveld var han tilbake i startelleveren til Ull/Kisa i OBOS-ligaen. Han takket for tilliten med scoring.

Ole Kristian Langås har vært ute med en belastningsskade i lysken siden april. Han spilte sine første OBOS-minutter denne sesongen mot Ham-Kam da han ble byttet inn for Ull/Kisa på fredag. Allerede på mandag var det ny kamp for Kisa, denne gangen mot Grorud. Da var Langås i startelleveren og takket for tilliten ved å sende Kisa i ledelsen.

Kraftig bismak

Både Stian Ringstad fra Bodding og Ole Kristian Langås fra Årnes startet kampen mot Grorud. Tross scoring fra Langås, tapte Ull/Kisa kampen 3–1 mot nyopprykkede Grorud.

– Det er selvfølgelig fint å komme tilbake i elleveren med scoring, men det er klart at det gir en kraftig bismak når resultatet blir som det blir, sier Langås. Nesbuen forteller at han er overrasket over hvor godt lysken holdt underveis i kampen.

– Det gikk overraskende bra å spille. Fra før har jeg jo kun spilt de få minuttene jeg fikk på fredag mot Ham/Kam. Jeg trodde det skulle være mye verre, og at mye av årets sesong skulle ryke. Det er jo ikke mer enn to uker siden det begynte å kjennes bedre ut. Så det var deilig at det kjentes bra, sier Langås.

Vanligvis hadde Langås blitt spilt i kampform gjennom spill for 2. laget til Ull/Kisa, men ettersom de spiller i 3. divisjon, som ikke kan spille med kontakt enda, ble han kastet inn i aksjon på fredag og mandag.

Dårlig start

Som skrevet ledet Ull/Kisa kampen mot Grorud 0-1, men tapte til slutt 3-1, noe Langås ikke er fornøyd med.

– Vi gir fra oss initiativet i kampen, det er ikke bra. Vi gir bort flere scoringsmuligheter i tillegg til en straffe, sier Langås.

Ull/Kisa har fått en tungt start på sesongen. Etter sju spilte kamper har de kun seks poeng.

– Det har ikke vært en så god innledning på sesongen. Vi har som mål å havne blant de seks beste i divisjonen, sier Langås, som ikke er fornøyd med at laget i skrivende stund ligger på 13. plass i divisjonen.

Den eneste seieren så langt denne sesongen kom i første serierunde mot Strømmen. Etter den seieren har de gule og grønne fra Ullensaker tapt tre kamper og spilt tre uavgjort, hvilket betyr at de står med en uhyggelig rekke på seks kamper uten seier.