annonse

Nes Ishockeyklubb trekker A-laget

Trekker 1. divisjonslaget
Trekker 1. divisjonslaget: Nes IK Elite slet med en tynn spillerstall sist sesong. Nå lykkes de ikke med å få på plass en spillerstall til kommende sesong. (Foto: John Arne Paulsen)

Nes IK Elite besluttet i dag å trekke 1. divisjonslaget fra spill kommende sesong.

John Arne Paulsen

ÅRNES

Styret i Nes IK Elite forteller til Raumnes at klubben dessverre må kaste inn håndkleet og gå inn i en ny sesong uten A-lag i 1. divisjon.

Styret begrunner dette med at klubben ikke har de økonomiske midlene som skal til for å drifte et lag på dette nivået kommende sesong.

- De siste årene har vi slitt både sportslig og økonomisk, så vi i styret velger nå å trekke laget framfor å starte opp nok en gang på dårlige premisser, sier Laila Johansson, styreleder i Nes IK Elite.

Styret og støtteapparatet vil fortsette å jobbe i samarbeid med Nes IK innen rekruttering og mot næringslivet i området.

- Målet er at vi skal komme sterkere tilbake, sier Johansson til Raumnes.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse