VELKOMMEN: Ane Victoria Mällberg trener Romerike Ravens, og lørdag inviterer hun sportsinteresserte nesbuer til topphåndball i Neshallen. Det skal spilles to kamper i turneringen Preseason Challenge.

Nå kan du se topphåndball i Neshallen

Danske Bjerringbo, Romerike Ravens, Gjerpen og Aker Topphåndball spiller lørdag to kamper i Neshallen i Preseason Challenge.

– Vi har noen samarbeidsklubber. Blant dem er R&Å håndball, og nå vil vi gjerne gi litt tilbake til disse klubbene, sier Ane Victoria Ness Mällberg, hovedtrener for Ravens.

Ness Mällberg er ikke ukjent i Neshallen, hun kastet sine første håndball-kast i nettopp Neshallen for R&Å. Hun bodde i Vormsund til for noen få år siden. Nå har hun i flere år vært trener for Romerike Ravens, som spiller en oppvarmings-turnering til sesongen som er rett rundt hjørnet.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det blir en fin anledning til å se topphåndball i Neshallen, sier Ness Mällberg.

Det er seks lag fordelt på to puljer i denne turneringen, og kampene spilles i Aurskoghallen, Neshallen og Frognerhallen. Lørdag spiller Ravens først mot danske Bjerringbo, mens Gjerpen møter Aker Topphåndball.

– Det er fire toppserieklubber, tre norske og ett dansk, konstaterer Ness Mällberg.

Hun forteller at klubben har flere samarbeidsklubber, blant dem R&Å. Tre av klubbene er 2. divisjonslag, og flere av spillerne i troppen er fra disse klubbene. R&Å spiller i 4. divisjon.

– R&Å er flinke og har deltatt mye på akademiet og kamper, forteller Ness Mällberg.

Samarbeidsavtalen bidrar til at spillerne kan utvikle seg i klubbene sine, og samtidig kunne spille topphåndball på Romerike.

– For meg blir det morsomt å være tilbake i Neshallen i en kampsituasjon. Det er noen år siden, sier hun, og oppfordrer nesbuer som vil se topphåndball til å ta turen til Neshallen lørdag formiddag.