TALENTFULL: Siden Meredith Nana Ama Opoku-Agyemang (11) ble med i Hvam IL Friidrett, har hun hatt en god sportslig utvikling.

Meredith ble kretsmester

Meredith Nana Ama Opoku-Agyemang (11) kunne smile med KM-medalje rundt halsen søndag.

Meredith Nana Ama Opoku-Agyemang er et av Hvam ILs mange friidrettstalenter. I kretsmesterskapet søndag sikret hun seg gullmedaljen i klasse J11 på 200 meter med ny personlig rekord, 30,43 sekunder. Hun tok også en 2. plass på 60 meter med ny personlig rekord på 9,04 sekunder. I lengde ble det en 4. plass med resultatet 3,82 meter, før hun tok en 2. plass i kule med resultatet 6,62 meter.

– Veldig talentfull

– Meredith er ei veldig talentfull jente. Vi trener sammen foreløpig kun en gang i uka, men jeg ser at hun liker å trene, og når hun ser gode resultater under konkurranser, så har hun lyst til å trene enda mer, sier Paulina Chybinska, friidrettstrener i Hvam IL.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hun håper at Meredith blir i Hvam IL som et godt eksempel og inspirasjon for andre ungdommer i hennes treningsgruppe.

I likhet med Meredith, satte også storesøster Diandrea Akosua Serwaa Opoku-Agyemang personlig rekord på 60 meter; 9,37 sekunder. Hun deltar i 12-årsklassen.

I 16-årsklassen løp Synne Mørk Markussen inn til 3. plass i 16-årsklassen på 200 meter, med tiden 28,23.

Rundt hundre

Hvam-treneren er veldig fornøyd etter helgen.

– Egentlig er jeg fornøyd med hele utendørssesongen. Vi er ikke en stor klubb, men vi viser at også vi kan ha gode utøvere som klarer å kjempe om plasseringer høyt opp på listene både i norgesmesterskap og kretsmesterskap, sier Paulina.

FRIIDRETTSTRENER: Paulina Chybinska er friidrettstrener i Hvam IL. Hun gleder seg til å følge Meredith og de øvrige Hvam-talentene videre.

Disse Hvam-utøverne deltok i KM i klassene 8 -16 år: Michelle-Arianna Yaa Opoku-Agyemang (J8), Wiktor Chybinski (G8), Oliver Engdal ((G8), Antoni Chybinski (G10), Nora Engdal (J10), Levi Gran Jonsson (G8), Antoni Chybinski (G10), Meredith Nana Ama Opoku-Agyemang (J11), Diandrea Akosua Serwaa Opoku-Agyemang (J12) og Synne Mørk Markussen (J16).

Friidrettsgruppa til Hvam IL består nå av rundt hundre medlemmer.

– Vi håper at flere barn og ungdommer fortsatt vil komme for å prøve seg på friidrett i Nes Arena, legger Paulina til.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

(Artikkelen er delvis basert på innsendt materiale).

Resultater