STORESLEM: Raumnes-skytterne inntok alle tre trinnene på seierspallen i klasse junior, fra v. Ole Marius Ingeborgrud, Åshild Nykmark og Anette Folberg. Foto: Privat

Medaljedryss i Blinkfinalen!

Raumnes skytterlag hadde med hele 14 unge skyttere da banesesongen ble avsluttet med Romeriksblinken.

For mange er Romeriksblinken sesongslutt på bane. Dette er et stevne der man kan kvalifisere seg gjennom hele sesongen, og de fem beste stevnene av 23 teller i kvalifiseringen.

Romeriksblinkfinalen består av en innledende 25 skudd og de beste fra denne skytingen kvalifiserer seg til mesterskapsomgangen der medaljevinnerne kåres. Dette er for øvrig en litt spesiell omgang med fem innledende skudd og så fem enkeltskudd med rangering mellom hvert skudd. Dette er noe som setter nervene på prøve.

Full klaff for juniorene

I klasse Junior ble det meget spennende før finaleomgangenmed tre Raumnes-skyttere på topp. Ole Marius Ingeborgrud ledet etter innledende skyting der han prikket inn hele 250 poeng av 250 mulige, og prikket 99 poeng og sikret seier. På de to neste plassene lå Åshild Nykmark og Anette Folberg, begge med 247 poeng. Anette sikret 2. plass med 99 poeng, mens Åshild skjøt 98 og ble nummer tre.

SEIER: Noah Pettersen var godt fornøyd etter seieren i klasse eldre rekrutt. Foto: Privat

I klassen eldre rekrutt har Noah Pettersen virkelig funnet formen på tampen av sesongen. Han gjorde ingen feil i innledende skyting med 250 poeng, og ledet før finalen, med Kristoffer Nybakk-Nilsen på 3. plass. Begge skjøt 99 i finalen, og Noah vant dermed klasen.

Celina til topps

– Dette var moro og et bra resultat, men det var litt surt med den ene nieren da, sier en godt fornøyd skytter med et smil.

SEIER: Smilende fornøyd etter at hun kunne konstatere det 3. resultatet på 350 for sesongen. Foto: Privat

Elias kapret 3. plassen etter omskyting.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I klasse rekrutt har Celina Borgen Fuglerud levert gode resultater gjennom hele året og ikke overraskende vant hun den innledende baromteterskytingen med hele 1249 poeng av 1250 mulige. I innledende finaleskyting skjøt hun 250 poeng, og fulgte opp med full hus i finalen og dermed 350 poeng, som selvsagt ga seier. Dette er for øvrig tredje gang hun skyter 350 i år.

Gode resultater

På seniorsiden gjorde også Raumnes skytterlag seg bemerket. I klasse 1 skjøt Oddbjørn Schau meget sterke 249 poeng innledende. I finaleomgangen fulgte han opp med 99 poeng og 348 totalt og vant dermed klasse 1 med god margin.

I klasse 4 dro Arne Erik Nilsen til med meget solide 242 poeng innledende. I finalen ble det 94 poeng og dette holdt til seier i klassen.

Morten Nybakk-Nilsen, som har mange gode resultater så langt i år, skjøt meget bra innledende og fikk 249 poeng. Med 99 poeng i finalen, totalt 348 poeng tok også han hjem seieren.