annonse

Mads Hansen ble Norges neste Mads Hansen

Mads møtte Mads
Mads møtte Mads: Dette er en printscreen fra da Mads Hansen satt ved siden av Mads Hansen i Spårtsklubben på VG-TV. (Foto: Printscreen)
Vant platekontrakt
Vant platekontrakt: Dette er Mads Hansen i R&Å-drakt. (Foto: Arkiv)

Kjendisen Mads Hansen er paneldeltaker i programmet Spårtsklubben på VG-TV. På Raumnes & Årnes ILs fotballag i 4. divisjon finnes det også en Mads Hansen.

John Arne Paulsen

Onsdag kveld hadde Spårtsklubben på VG-TV ny sending.

Med vignetten «Jakten på Norges neste Mads Hansen» har programmet underholdt seerne i flere episoder, og nå var det tid for selve finalen. En Mensa-test avgjorde hvem som var den smarteste av Mads Hansen fra fotballaget på Årnes og en ukjent Mads Hansen fra et annet sted i vårt langstrakte land.

Vant platekontrakt
Vant platekontrakt: Dette er Mads Hansen i R&Å-drakt. Foto: Arkiv

Vinneren ble R&Å-Mads. Han vant dermed en "eksklusiv, men lite lukrativ platekontrakt" med Staysman og Petter Katastrofe. Mads skal gi ut årets sommerlåt og risikerer å måtte synge for tusenvis av mennesker på Rådhusplassen i Oslo og reise på turné med Vidar Villa og Plumbo. Premien har en verdi på «mer enn hundre kroner».

Låta er faktisk så godt som ferdig. Sommeren er her og det er straks klart for utgivelse.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse