annonse

Liverbirds jublet for Liverpool

For de lokale Liverpool-supporterne «Liverpools», ble det seiersrus lørdag da Liverpool vant Champions League-finalen mot Tottenham. Fra venstre
Seiersrus: Noah Aure Osnes, Rune Osnes, Steinar Johansen, Maria Tengs Ynwa, Oddmund Skoglund (styremedlem), Geir Johnsen, Ragnar Brekke, Fredrik Johnsen og Reino Autio. Alle (Foto: Tommy Simon Norum)
Tottenham-supporter
Tottenham-supporter: Tommy Hast kom fra Østfold, og var en av få Tottenham-supportere i Kulturkafeen. (Foto: Tommy SImon Norum)
Fotballpub
Fotballpub: Lørdag under Champions League-finalen var Kulturkafeen omgjort til fotballpub. (Foto: Tommy SImon Norum)
Spent Stemning
Spent Stemning: Mange hadde tatt turen til Kulturkafeen for å få med seg finalen mellom Tottenham og Liverpool. (Foto: Tommy Simon Norum)

Stemningen i Kulturkafeen lørdag kveld minnet mye om en engelsk fotballpub. Da gikk Champions League-finalen på storskjerm.

Tommy Simon Norum

– JAAA! Kom igjen da, skrek Liverpool-supporterne i Kulturkafeen lørdag.

Fotballpub
Fotballpub: Lørdag under Champions League-finalen var Kulturkafeen omgjort til fotballpub. Foto: Tommy SImon Norum

Kafeen var i anledning Årnesdagene og Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham omgjort til fotballpub, med fotballkampen direkte overført på storskjerm. Det var tydelig på heiaropene at de aller fleste var Liverpool-supportere, med unntak av Tommy Hast fra Østfold som støttet Tottenham.

– Vi har savnet en fotballpub, og må gi skryt til Torleif (Fjeld, journ.anm.) som driver kafeen for ett flott tiltak, sier medlemmene i Liverpools, den lokale supporterklubben til Liverpool Football Club, som satte stor pris på tilbudet i Kulturkafeen.

Tottenham-supporter
Tottenham-supporter: Tommy Hast kom fra Østfold, og var en av få Tottenham-supportere i Kulturkafeen. Foto: Tommy SImon Norum

Ølkranene var i flittig bruk, og fotballsupporterne kunne følge kampen på storskjerm med god lyd. Full jubel ble det da Mohamed Salah og Divock Origi fra Liverpool satte hvert sitt mål, som gjorde at Liverpool vant kampen 2–0.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse