Hvam IL vant 3-0 over Lillestrøm 3.
Hvam IL vant 3-0 over Lillestrøm 3. Foto: Privat

Hvam fortsatt på tabelltopp i 7. divisjon

Hvam slo Lillestrøm 3 og holder seg på førsteplass i fotballens 7. divisjon.

Resultatet på Neskollen ble 3-0. Hjemmelagets tre scoringer kom ved Gøran Haga, Fredrik Olsen og Martin Holter.

Det var duket for toppoppgjør i Idrettsparken, hvor Lillestrøm 3 lå med like mange poeng som Hvam. Hvam tok tidlig tak i kampen og allerede etter 17 minutter kunne de juble. Gøran Haga hamret ballen inn i nota etter et godt angrep fra høyresiden, og det var Simen Holter som var nest sist på kula.

Fredrik Olsen ville ikke være noe dårligere, og seks minutter senere var det han som tegnet seg på måltavla. Igjen ble det skapt farligheter på Hvams høyre side og det var den offensive backen Simen Andreassen som var på raid. Han slo ballen hardt inn foran mål og der var Fredrik Olsen.

Ingen tvil

I første omgang var det ikke noe tvil om hvem som ønsket å ligge på tabelltopp. Men i andre omgang var det Lillestrøm som tok tak i kampen. De kommer til et par sjanser, men Hvams keeper Henrik Paulsen var i det umulige hjørnet. Med blant annet en redning hvor ballen er knallhardt på vei opp i krysset, hvor han så vidt får to fingertupper på ballen og dytter den over tverrligger.

Åkrene neste

Rett før slutt ble ballen svingt inn fra Gøran Haga på corner, og den falt i beina til Martin Holter som enkelt gjorde 3-0.

Hvam sikret dermed sin posisjon på topp i divisjonen. Neste kamp er borte mot Åkrene torsdag.

Lagoppstilling: Henrik Paulsen, Kristoffer Aarhus, Vegard Berge, Nils Stubergh, Simen Andreassen, Even Dahl, Gøran Haga, Simen Holter, Alexander Trondsen, Fredrik Olsen, Thomas Wiksaas. Innbyttere: Steffen Breen, Henrik Langbråten, Martin Holter, Kim Svebakken, Stian Bøsterud.