annonse

Høgåsseter ble samlagsmester i felt

Fullt hus
Fullt hus: Thomas Høgåsseter. Raumnes Skytterlag, jubler som årets samlagsmester i felt i Akershus. (Foto: Knut Drognes)

Raumnes Skytterlags Thomas Høgåsseter viste søndag at han er best når det gjelder.

John Arne Paulsen

FELTSKYTING

Samlagsmesterskapet i Akershus gikk av stabelen søndag, med Nittedal Skytterlag som arrangør. I regnværet var en etter hvert svært merittert utøver fra Raumnes Skytterlag best.

Thomas Høgåsseter oppnådde 30 treff innledende i seniorklassen og fikk skive én i finalen.

Han var eneste skytter som kunne skilte med 12 treff i en spennende finale. Dermed ble han årets samlagsmester.

 - Det har gått litt stang ut for meg på de siste feltstevnene, så jeg er svært glad for at jeg fikk det til å klaffe i dag, sier Høgåsseter.

Konkurransen er meget hard i dette mesterskapet.

- Hadde du spurt meg før stevnet, hadde jeg vel svart at jeg ville være fornøyd med en plass på pallen. Da er det moro å klare å klatre helt til topps, sier han.

Finalen var svært krevende. Vi får opplyst at blinkene og avstanden var 1/8 liggende på 300 meter og 13/40 vertikal på kne 255 meter.

- Dette er unormalt krevende. Det var over maks på noen avstander og kort skyttertid. Jeg må innrømme at det var litt puls under jakka i dag, men jeg klarte å trekke av i rette øyeblikk, sier samlagsmestereren.

Han sikret seg stjerne i tillegg til at han fikk samlagsstevnets pokal til odel og eie.

 Dette var mitt tredje napp i pokalen, så da havner den hjemme på peishylla så fort den blir gravert ferdig, smiler Høgåsseter.

Også andre skyttere fra lag i Nes gjorde sine saker bra i årets samlagsmesterskap.

Les mer i vår neste abonnementsutgave.

john@raumnes.no

annonse