JUBEL I SISTE KAMP: Bak f. v; Nicholas Reklev, Daniel Baraas, Marius Qvigstad og Benjamin Sefring. Foran f. v; Henrik Sakshaug, Ludvig Bergh Salamonsen og Emilio Markussen. Foto: Haga IF Håndball

Har tatt store steg

Uten innbyttere kjempet Haga IFs G14-håndballag som helter i serieavslutningen.

Haga-håndballens 14-åringer på guttesiden avsluttet seriespillet med seier over Eidsvold IF og avgjørende scoring kun elleve sekunder før slutt. Da ble det jubel i Neshallen.

– Gutta har tatt store steg denne sesongen, der de har møtt de beste lagene fra hver pulje, sier trener May-Lene Sakshaug.

Les også
R&Å med sterk borteseier

Haga har en liten spillerstall og på grunn av sykdom og skader stilte de uten innbyttere. Gutta viste at er godt trent og holdt følge med Eidsvold IF gjennom hele oppgjøret. Publikum heiet og bet negler annenhver gang, og stemningen i hallen var elektrisk. Haga-spillerne satte som nevnt inn kampens siste scoring rett før slutt og vant 19–18.

– Det har vært utrolig moro å følge dette laget denne sesongen. De vant sin pulje i serien før jul, og gikk for første gang til A-sluttspillet. Der har de møtt de tre beste lagene fra hver pulje etter jul, sier Haga-treneren.

Les også
Celina prikket inn 350 poeng

På grunn av korona i januar, ble det et meget tett kampprogram utover vinteren. Mange av gutta spiller også på Haga IFs G15-lag.

– De har virkelig vært på høyde med de andre lagene, sier Sakshaug, og legger til at spillerne har grunn til å være stolte av at laget endte på sjetteplass av tolv lag.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Denne artikkelen er basert på et referat vi har mottatt fra Haga IFs håndballgruppe.