KJEMPER OM OPPRYKK: Torsdag kveld blir det nervepirrende i Neshallen. R&Å ILs håndballdamer i 4. divisjon er klare for opprykkskamp mot Skjetten.

Se video av hele opprykkskampen

Torsdag kveld klokken 20:30 spiller R&Å-damene opprykkskamp i Neshallen. Se direktesendingen fra kampen her!

Årets siste seriekamp skal spilles hjemme på Årnes, og Raumnes & Årnes ILs damelag kjemper mot Skjetten om 2. plassen og opprykk til 3. divisjon.

God stemning

– Vi håper på god stemning og liv på tribunen. Bli med på et spennende oppgjør slik at vi får en ordentlig håndballfest i Neshallen, sier Stine Alstad Quille, spiller og hjelpetrener for R&Å-damene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hjemmelaget håper mange kjenner sin besøkelsestid, tar med venner, familie, naboen, kjente og ukjente for å heie laget fram til seier.

De øvrige i det nærmeste støtteapparatet er hovedtrener Christine Simonsen Thomsen og lagleder Susanne Mobæk.

Streames av Raumnes

Kampen sendes direkte på raumnes.no og på vår YouTube-kanal. Direktesendingen vil blant annet bli lagt inn i denne artikkelen.

Før torsdagskveldens serieavslutning ligger R&Å på 3. plass med 21 poeng. Motstander Skjetten ligger på 2. plass med 22 poeng. Disse to lagene kjemper om den andre opprykksplassen, siden Vålerenga 2 allerede har blitt avdelingsvinner med 27 poeng. Skjetten klarer seg med uavgjort. R&Å må vinne.

– Vi har trua, fastslår hovedtrener Christine. Hun legger til at hennes lag må vise seg fra sin beste side for å nå opprykksmålet.

– Skjetten er et rutinert damelag, så det blir ingen «walk in the park». Vi tapte forrige oppgjør mot dem, men vi er selvfølgelig innstilt på revansje, sier hun.

Les også
Tiril og Lotta ble overrasket på flyplassen. Se reaksjonen!
Les også
Seriemestere for første gang: – Nå var det vår tur til å løfte pokalen!