DEILIG: Det smakte deilig med seier for Hagas G14-lag i håndball. Fra venstre (scoringer i parentes); Ludvig B. Salamonsen (3), Mathias Andreassen (1), Isak Kværner, Emilio M. Markussen (4), Marius Qvigstad, Nicholas Reklev (1), Benjamin Sefring (6) og Henrik Sakshaug (7).

Godt spill både i forsvar og angrep

14-årslaget til Haga IF Håndball fortsetter det gode spillet i A-sluttspillet.

Denne artikkelen er basert på et referat vi har mottatt fra May-Lene Sakshaug, håndballtrener for Haga IF G14. Send oss referater.

Haga G14 tro til med storseier over Fjellhammer 2 i sin seneste seriekamp, som gikk på formiddagen i Fjellhamarhallen. Under oppvarmingen så det ut som det var litt tidlig for gutta, for da var både pasninger og skudd av veldig varierende standard. Men da dommerne blåste i gang kampen, hadde gutta våknet og konsentrasjonen var på plass.

Kampfakta

Håndball

Gutter 14

Nivå 2 - A-sluttspill

Fjellhammer 2 - Haga 12-22 (6-11)

Haga: (Scoringer i parentes); Ludvig B. Salamonsen (3), Mathias Andreassen (1), Isak Kværner, Emilio M. Markussen (4), Marius Qvigstad, Nicholas Reklev (1), Benjamin Sefring (6) og Henrik Sakshaug (7).

Les også
Julian sto for en historisk begivenhet i UM Friidrett

Da det hadde gått fem minutter av kampen, ledet Haga 5–1. Forsvaret satt godt, og det samme gjorde angrepsspillet og avslutningene. Tross litt dårlige avslutninger innimellom, ledet Haga 11–6 til pause. Bruntrøyene hadde kun en innbytter, men det var tydelig at gutta hadde mye energi, for de brukte siste del av pausen til å spille fotball, mens de ventet på 2. omgang.

Les også
Jenny med seier og 3. plass i verdenscupen

I 2. omgang la Fjellhammer om til å spille med to strekspillere. Det var uvant for Haga-gutta å stå i forsvar mot dette angrepsspillet, men de løste det bra. Gutta samarbeidet godt, med god kommunikasjon. Og bakerst sto Marius, og hadde mange redninger.

Framover varierte Haga med godt og variert angrepsspill. Støtteapparatet kunne nyte at de spilte hverandre gode, og hadde god stemning gjennom hele kampen. Da dommerne blåste for full tid, sto det 22–12 til Haga.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Seier og tap for 13-årsjentene