Her er Hvam-gutta sammen med Morten Eriksen til venstre og Glenn Moen til høyre.
Her er Hvam-gutta sammen med Morten Eriksen til venstre og Glenn Moen til høyre. Foto: Privat

Gode Hvam-talenter i vinterserie

Hvam IL stilte med et G11-lag i Fjellhamar vinterserie.

Fjellhamar FK arrangerer nok en vinterseriesesong, med spill i klasser fra 11 til 19 år, både gutter og jenter. Kampene spilles fram til 7. april. Dette er Østlandets største utendørs turnering på vinterstid for aldersbestemte lag og er å regne som en treningskamp-turnering.

Lørdag var det tid for andre runde for Hvam G11, som i tre kuldegrader, sur vind og lett snødrev skulle møte Frogner IL i første kamp og Fjellhamar IL i andre kamp. Kampene ble spilt på en flott kunstgressbane, og første kamp var en tett affære med passe mengde mål begge veier før kampen heldigvis gikk i Hvams favør med 4–3.

«Hvamsingshow»

Pausen etter første kamp ble tilbrakt i ei varmestue, og gutta koste seg en time med vaffel og kakao, mens foreldrene tok seg en kaffetår for å få i seg varmen igjen.

Foran kamp to tok trener Morten Eriksen og Glenn Moen en peptalk med gutta, så var det duket for «hvamsingshow» i kamp to.

Hvam stengte buret og spilte godt i forsvar og holdt nullen i første omgang, mens de herjet i andre enden med gode pasninger, kjappe forflytninger med og uten ball og framsto som mer skuddrappe på lenge, og det endte det med 8–1 til Hvam mot Fjellhamar denne gangen. Nå gleder laget seg til siste runde den 6. april.