GODE TALENTER: Ole Marius Henriksen (t.v.) og Haakon Anderson viser fram premiene de fikk utdelt etter skytingen i Vårstevnet i Skogbygda i helgen. Foto: Bjørnar Fuglerud

God start på banesesongen

I helgen gikk startskuddet for årets banesesong. Raumnes-skytterne deltok på to stevner, i Skogbygda og Nord-Odal.

Denne artikkelen er basert på et referat vi har mottatt fra Bjørnar Fuglerud, Raumnes Skytterlag.

Hele 21 skyttere fra Raumnes Skytterlag tok turen til Skogbygda og Vårstevnet 2022. I klasse Rekrutt startet Celina Borgen Fuglerud sesongen med solide 246 poeng innledende og med 99 poeng på finaleomgangen tok hun årets første seier på bane med 345 poeng totalt. I juniorklassen skjøt Ole Marius Ingeborgrud en suveren innledende runde med 250 poeng. Med 98 poeng i finaleomgangen og 348 totalt, tok han en fin 2. plass. Faren til Ole Marius, Kåre Anders Ingeborgrud, gjorde en meget god figur i klasse 1 med 244 poeng og vant med dette klass en. Mange gode resultater ble det på øvrige skyttere, og der var den yngre garde godt representert.

Resultater fra Vårstevnet ligger på dfs.no.

FAKTA OM BANESKYTING

I baneskyting skytes det 25 tellende skudd innledende (hovedskyting,) med fortløpende finaleomgang på 10 skudd.

Maksimalt oppnåelig poengsum er da 250 innledende og 100 på finalen, totalt 350 poeng.

17 Raumnes-skyttere tok turen videre til Nord Odal. Her slo Ole Marius Ingeborgrud til igjen med god skyting. Han skjøt til 247 poeng innledende og med fullt hus i finalen, totalt 347, vant han klasse junior. Bjørnar Fuglerud vant klasse 1 med 242 poeng, rangert foran Kåre Anders Ingeborgrud som hadde samme poengsum. Celina Borgen Fuglerud skjøt til 243 poeng med 93 i finalen og endte på en fin 3. plass.

SOLID SKYTING: Kåre Anders Ingeborgrud (t.v.) og Ole Marius Ingeborgrud tok en første og en andreplass hver og fikk en god start på årets sesong. Foto: Bjørnar Fuglerud

Slag i slag

Adrian Johnsen tok før dette stevnet steget fra klasse nybegynner ung opp i klasse rekrutt og gjorde en solid innsats med 234 poeng innledende og 90 i finalen, totalt 324 poeng. Vindforholdene viste seg å være svært krevende for finkaliber-skytterne slik at dette var godt prestert av rekruttene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Nå går det slag i slag med stevner framover i en spennende banesesong. Mange har gledet seg stort til å konkurrere på stevner uten å ha «covid-spøkelset» hengende over seg i for stor grad.