Simen Nordnes skapte balanse i regnskapet før pause i en ellevill 4. divisjonskamp sent tirsdag kveld.
Simen Nordnes skapte balanse i regnskapet før pause i en ellevill 4. divisjonskamp sent tirsdag kveld. Foto: Jan Erik Hæhre

FUVO lå under med tre, vant med to mål

I en ellevill fotballkamp sent tirsdag kveld fikk FUVO en tung start, men snudde kampen og vant til slutt konfortabelt.

Hjemmelaget Rælingen var nemlig effektive det første kvarteret og ledet 3-0. Men Martin Wikers spillere ga ikke opp, og før pause var hjemmelagets ledelse utliknet. Etter pause sørget gjestene fra Mo'n for to mål, og vant til slutt 5-3.

Fem målscorere

FUVO noterte fem målscorere i tirsdagens elleville kamp. Kim Brenna reduserte til 1-3, Julian Paulsen til 2-3 og Simen Nordnes utliknet til 3-3 før pause. Etter pause ga IOliver Nøvik FUVO ledelsen, mens Kristian Aarem fastsatte sluttresultatet og sikret tre viktige poeng.

Målrike kamper

FUVO har så langt vært involvert i målrike kamper denne sesongen. På fem kamper, inkludert to NM-kvalifiseringskamper, er det scoret 29 mål. I serien er det blitt 2-4, 2-1 og altså 5-3 i går kveld, mens i cupen ble det 4-2 og 0-6. Å se FUVO er så langt underholdende om du ønsker mange mål.

Viktig seier

Snuoperasjonen tirsdag var viktig for FUVO. Selv om det er spilt bare tre kamper, er det alltid litt tungt å bli hengende etter fra start. Nå har laget tatt seks poeng, klatret opp på 4. plass og er tre poeng bak Skedsmo - som de slo første cupkamp i mars.