MATCHVINNER: Tobias Solem Karlsen ble matchvinner mot LSK 2 mandag kveld.

FUVO kjempet seg til tre nye poeng

Et godt LSK 2-lag fikk ikke med seg poeng fra Funnefoss stadion mandag kveld. Tobias Solem Karlsen ble matchvinner få minutter før slutt.

LSKs rekrutter gik dermed på sitt fjerde strake tap, selv om de stilte med et solid mannskap med spillere som Kasper Kairinen, Marius Lundemo og Aral Simsir. FUVO måtte på sin side klare seg uten kaptein Fredrik Nilsen (skadet) og midtstopper Stian Westerheim (karantene).

To av de fire i forsvarsrekka var dermed borte i denne kampen, men hjemmelaget gikk offensivt til verks og skapte den første sjansen. Ingen av lagene fikk noe stort overtak i en kamp med mye kriging.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Rett før pause ved Marcus Jensen uheldig å sette ballen i eget mål, og det så ut til at gjestene skulle gå til pause med ledelse. Men FUVO skapte balanse i regnskapet på overtid da Tomas Holmestad vant en duell etter et hjørnespark.

Andre omgang fortsatte som den første. Begge lag hadde noen sjanser, men det så ut til at kampen skulle ebbe ut med ett poeng til hvert av lagene. Da slo Tobias Solem Karlsen til. Han fanget opp en retur, klemte til og sørget for tre poeng til FUVO hjemme på Funnefoss.

FUVO ligger på en trygg 7. plass, med 27 poeng. Det er sju kamper igjen av årets seriespill. FUVO skal til Lørenskog i neste kamp.