1. RUNDE I NM: Her jubler Tobias Solem Karlsen etter å ha satt inn 1-0 til FUVO mot Sarpsborg 08 torsdag kveld.

FUVO ga alt: – Vi løp sokkene av oss

Da FUVOs Tobias Solem Karlsen satte inn 1-0 mot eliteserielaget Sarpsborg 08, steg optimismen på Opakermoen.

Også målscoreren selv fikk trua på en cupbombe da. Etter seks minutters spill gikk hjemmelaget i føringen i torsdagens 1. runde-kampen i NM etter litt klabb og babb foran Sarpsborg 08s mål.

– Det var kjempeartig å score, selvfølgelig. Og akkurat der og da trodde jeg vi skulle klare en cupbombe på Opakermoen, der vi var ganske sterke og følte at vi hadde kontroll på det meste. Da vi fikk den scoringen, fikk vi samtidig en skikkelig energiboost, sa Tobias Solem Karlsen til Raumnes rett etter oppgjøret.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I FØRINGEN: Tobias Solem Karlsen setter inn 1-0 til FUVO mot Sarpsborg 08.

Eliteserielaget snudde imidlertid kampen og vant 3-1.

– Personlig synes jeg det var veldig gøy å få muligheten til å yppe seg litt mot eliteseriespillere, og jeg satte jo pris på å få en scoring i tillegg, sier Tobias.

Han er fornøyd med eget lags innsats.

– Vi løp sokkene av oss og gjorde det ikke så lett for dem. Selvfølgelig så lenge det holdt. De trener jo en del mer enn oss. Vi har ikke det beste grunnlaget til å kunne holde en hel kamp mot et eliteserielag, men jeg er fornøyd med måten vi står fram på gjennom hele kampen, sier målscoreren.

FUVO var veldig nær redusering helt på tampen, og de ble aldri utspilt på noen måte i torsdagskveldens cupoppgjør.

Les også:

FAKTABOKS - Kampfakta:

Fotball

NM menn

1. ordinære runde

FUVO - Sarpsborg 08 1-3 (1-2)

Mål FUVO: Tobias Solem Karlsen

FUVO: Sondre Ranheim Sæther, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Nicklas Brenna Karlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Fredrik Nilsen, Isak Noah Skjæret Veiby, Oliver Nicolai Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Mads Kjernsby Rismoen, Jasman el Boumlali, Hans Petter Rønningen, Fredrik Lillebekk, Mikdad Cedra Kaddour, Simen Hauger Hanssen, Birk Kvitting Øian, Noah Sergio Stensager, Simen Høglien, Mario Alexander Nystad Monteiro, Nicolai Alexander Elton Hauge

Les også
SE BILDENE: Ingen cupbombe, men moro lell
Les også
Hvam IL får 60 000 til paraidrett: – De som er her er veldig fornøyd