MER CUP-ACTION: Tomas Holmstad og FUVO får snart besøk av Sarpsborg 08 i cupen. Dette er et bilde fra cupkvalikkampen mellom FUVO og R&Å.

FUVO får besøk av Sarpsborg 08

FUVOs A-lag i fotballens 3. divisjon gikk seirende ut av oppgjøret mot Sogndal 2 på hjemmebane søndag. Snart venter en større utfordring.

FUVO avgjorde søndagens seriepremiere på Funnefoss stadion på overtid i første omggang, da Tomas Holmestad headet inn hjemmelagets tredje scoring. FUVO vant dermed det jevne oppgjøret 3–2 og sikret seg sesongens første poeng.

FAKTABOKS - Kampfakta:

Fotball

3 divisjon menn

FUVO-Sogndal 2 3–2 (3–2)

Mål FUVO: Preben Finstad-Hemma (2), Tomas Holmestad

FUVOs lag: Hans Petter Rønningen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Nicklas Brenna Karlsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Isak Noah Skjæret Veiby, Oliver Nicolai Nøvik, Tobias Solem Karlsen, Mads Kjernsby Rismoen, Jasman el Boumlali, Preben Finstad-Hemma. Benyttede innbyttere: Fredrik Lillebekk, Thomas Gjendem Nerland.

Hoveddommer: Pål Riiser Berg (Furnes Fotball)

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Slo Vålerenga

Nå er det klart at FUVO får besøk av eliteserielaget Sarpsborg 08 på Funnefoss stadion torsdag 25. mai, da det er duket for første ordinære cuprunde i årets NM.

FUVO er som kjent klare for første runde etter å ha slått ut R&Å IL og Gran i kvaliken.

FUVOs motstander i første runde, Sarpsborg 08, sikret seg en 2-0-seier borte mot Vålerenga i helgen, og signaliserte med det at de ikke blir lett å bryne seg på i eliteserien denne sesongen heller.

Nå tar de snart turen til Nes som storfavoritter.

– Overraskende

– Sarpsborg 08 var en overraskende motstander å få, fastslår FUVO-leder Tom Hagen.

MØTER FUVO: Sarpsborg 08s Victor Torp i duell med Vålerengas Odin Thiago Holm i helgens eliteseriekamp i fotball på Intility Arena.

Han hadde i utgangspunktet forventet å møte et lag litt under eliteserienivå.

– Jeg vil ikke betegne Sarpsborg 08 som noen drømmemotstander, for det er ikke sikkert de er så flinke til å skape fotballfest på Mo'n, men det er uansett veldig hyggelig å få eliteseriemotstand, sier Hagen.

– Sarpsborg-laget viste i helgen at de holder et høyt nivå?

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Ja, det gjorde de til gagns. De har et godt lag. Jeg går nok ikke rundt og håper på en cupbombe, men vi er innstilt på å lage en fotballfest uansett, og jeg håper at motstanderen også trekker mye folk, sier Hagen.