FOTBALLDILLA: André Øyvåg, tidligere Haga-spiller, står her ved Tom Lund-statuen på Åråsen, utgangspunktet for langturen. Foto: Emil Saglien Ruud, medielærling i LSK

Fredag morgen starter André på en skikkelig langtur

LSK-fan og tidligere Haga-spiller André Øyvåg var litt for bråkjekk på Twitter. Nå går han fra Tom Lund-statuen til Kristiansund.

Det er lsk.no som melder at André Øyvåg, tidligere fotballspiller for Haga IF og klubbens "botkonge" i 2017, starter på en spasertur fredag morgen fra Tom Lund-statuen på Åråsen til Kristiansund.

Bakgrunnen er hans melding på Twitter angående et spillerkjøp:

«Hvis dette er kjøp av Kaan Kairinen går jeg til første bortekamp i 2021».

LSK kjøpte spilleren og dermed var det bare å snøre på seg spaserskoa. Turen skal etter planen vare i 24 dager og har vist seg å vekke stor interesse.

Les også
Bjørn, Aage, Trond og Tom har golf-dilla: – Sosialt, moro og veldig korona-vennlig

– Det har vært et enormt trykk rundt turen. Jeg kunne ha gått til Drammen og Strømsgodset, som nå er den første bortekampen, men vil stå ved den opprinnelige terminlista som viser at LSK møter Kristiansund i sin første bortekamp. Av de som er "gjennomførbare", er det jo det nest verste jeg kunne få, sier han til lsk.no.

Les også
Karoline klarte noe ingen har klart før henne

André skal gå for et veldedig formål og har opprettet en Spleis til Romerike Krisesenter. Responsen er god.

– Jeg har lagt inn tre hviledager, men det kan hende det blir noen småjusteringer underveis. Det er alt fra 15 til 35 kilometer hver dag, så jeg snitter på rundt 25 kilometer om dagen, sier André til lsk.no.

Følg turen hans på Twitter og Instagram.

Vi ønsker ham en god tur!

Les også
Tvillingene er med på OL-toget