Haga IF G12s gode keeper Tobias Olsen på straffekast.
Haga IF G12s gode keeper Tobias Olsen på straffekast. Foto: Privat

Fartsfylt bortekamp for Haga G12

Hagas G12-lag i håndball reiste til Nordstrand Arena søndag.

Kampen startet jevnt. Lagene spilte fin og fartsfylt håndball. Hjemmelaget åpnet scoringsballet, før gjestene svarte og lagene fulgte hverandre i målprotokollen første halvdel av omgangen. Ingen mer enn 1–2 mål foran. Da fire minutter gjensto, festet bruntrøyene grepet og skaffet seg en tremåls ledelse før Nordstrand fastsatte pauseresultatet til 13–11 fire sekunder før signalet lød.

I pausen ble bruntrøyene enige om å forsette som i den første omgangen, men prøve å være litt mer tålmodige framover, og sette sjansene når de kom.

Offensivt forsvar

Haga-guttene scoret først i andre omgang. Men hjemmelaget, som hadde lagt om til offensivt forsvar, ga seg ikke og hang med i målprotokollen. Gjestene sleit med å finne ut av vertenes offensive forsvar, og samtidig som de ikke greide å henge med i forsvar, gjorde sitt til at hjemmelaget kom à jour midtveis i omgangen på stillingen 16–16.

Hjemmelaget tok nå over føringen i kampen og lå hele tiden et lite hakk foran Haga-guttene. I siste sekund kunne de fastsette sluttresultatet til 22–25 i en fartsfylt og spennende kamp.

Mye bra spill som man kan ta med seg videre. Men litt å trene på også. Haga Gutter 12 pleier å avslutte kampene sterkt, men denne var et unntak.