SURT TAP: Håndball-damene til R&Å var preget av forkjølese og sykdom, og søndag tapte laget mot Ull/Kisa. Foto: Tommy Simon Norum

Et svekket R&Å-lag tapte mot Ull/Kisa

På hjemmebane i Neshallen fikk Raumnes & Årnes-damene søndag møte Ull/Kisa. Sykdom i laget og tekniske feil preget kampen, og det endte med at Ull/Kisa stakk av med seieren.

Håndball-damene til Raumnes & Årnes måtte søndag se seg slått på hjemmebane i Neshallen, etter et surt tap mot Ull/Kisa. Trener Anette Tunhøvd tror tapet skyldes flere årsaker.

– Vi har vært uheldige og har sykdom på laget. Tre spillere meldte frafall og hele bakrekka er forkjølet, forteller Tunhøvd.

Forkjølelsen gjorde at spillerne ikke presterte optimalt, og Ull/Kisa-målene tikket inn. Til pause sto målforskjellen 9- 17 i bortelagets favør.

For dårlige framover

Selv om treneren forteller at hun gjerne leter etter noe å skylde på etter en slik smell, ser hun flere forbedringspunkter i laget.

LAGET SLET: Det var tydelig at håndball-damene til R&Å slet under kampen mot Ull/Kisa. Foto: Tommy Simon Norum

– Vi er rett og slett for dårlige framover, og gjorde keeperen til Ull/kisa veldig god. Vi gjør masse tekniske feil, sier Tunhøvd, som legger til at hun også så en del godt spill, selv om det er et klart forbedringspotensiale i laget.

– Til tider var vi noe bra i angrep, og bakover var vi bedre i etablert forsvar, sier Tunhøvd.

Rykket ifra

Flest R&Å-mål hjemmeoppgjøret satte Anna Hartmann, som fikk inn fem mål mot Ull/Kisa. I andre omgang satte imidlertid Ull/Kisa 13 nye mål som Raumnes & Årnes-damene ikke klarte å utlikne, og ved kampslutt sto stillingen 19-30 til Ull/Kisa.

– Vi kunne hatt en enda bedre innsats, selv om jeg er fornøyd med forsvaret, sier Tunhøvd.

GOD SPORTSÅND: Raumnes & Årnes-jentene svelget tapet, og takket Ull/Kisa-spillerne for kampen i god sportsånd. Foto: Tommy Simon Norum

Neste kamp er 14. januar mot Lillestrøm, og Tunhøvd vet hvor hun skal legge trykket på de neste treningene.

– Lagene er jevne i fjerdedivisjon og vi har mål om å slå Lillestrøm. Vi har alltid et mål om å slå motstanderne våre, sier Tunhøvd, etter søndagens bitre tap i Neshallen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kampfakta

Håndball 4. divisjon

Raumnes & Årnes - Ull/Kisa 19-30 (9-17)

Neshallen

Dette var spillerstallen til R&Å:

Lena Bøsterud, Ane Andersen (2), Stine Alstad Quille (3), Anna Hartman (5), Cathrine Wenger (1), Karina Vesteng (1), Oda Smidt, Stine Opsann Findalen (3) og Katharina Gerling Olsen (4).