TEAM NES 2006/2008: Team Nes G15 og G16 har spilt sammen denne sesongen. De har stilt med to 11-erlag i seriespillet, med spillere fra Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga IF. Bak fra venstre: Truls Aphjell, Daniel Jensen, Ali Alhassan, Eben Aman, Thomas O. Paulsen, Kristoffer Snildal, Casper Haslie Aleksandersen, Trym Lindsveen-Johansen, Dennis Vidøy, Mateo Stenbro. Nest bakerst fra venstre: Noah Kopperud, Emin Turlajs, Mohammad Caeem Zeeshan, Jimmi Pettersen, Fredrik Hanekamhaug, Åsmund Fallet, Marcus Solberg Damstuen, Joakim Hellawell, Sander Granlien-Hartweg. Nest fremst fra venstre: Stian Hartweg (trener), Casper Ovell-Rolen, Sivert Modal, Chris Aulibråten, Anders Huser Bølge, Mio Wahl, Samuel Clasby, Mathias Scharning Lundberg, Marius Lundberg, Sigurd Røseplass Aas, Truls Frogner (trener). Fremst fra venstre: Elias Ellefsen, Arthur Sousa, Mads Sann Laget, Lazar Andreas Radanovic, Amund Eriksen, Sivert Kristiansen. Spillere som ikke var til stede da bildet ble tatt: Amund Anderson, Arslaan Ali Hussain, Daniel Johansen, Danyal Zabihi, Sasmikan Sasikumar.

Denne spillergruppa kan vise til gledelig lite frafall

Denne store spillergruppa til Team Nes avsluttet søndag sin sesong med Champions League i R&Å ILs klubbhus.

Spillergruppa Team Nes gutter 16 år består av rundt 40 gutter født i 2006-2008, med spillere fra Raumnes & Årnes IL, Hvam IL og Haga IF.

– Det er omtrent like mange som da sesongen startet, og nå har det kommet til ytterligere et par spillere, sier Stian Hartweg, en av lagets tre trenere.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De to øvrige i trenerteamet er Truls Frogner og Rune Damstuen. De er stolte over innsatsen gutta har lagt ned i løpet av sesongen.

Godt treningsoppmøte

Selv med en del skader har treningsfeltet vært fylt opp med ivrige fotballspillere. Litt utfordrende kan det være med trening når aldersforskjellen er opptil to år fra eldst til yngst. Trenerne har lagt stor vekt på guttas utvikling i år, og alle har hatt framgang på flere områder. Det er en stor, humørfylt spillergruppe, og det er plass til flere nye spillere som ønsker å være med å spille fotball for Team Nes.

AVSLUTTET SØNDAG: Her samler spillergruppa til Team Nes G16 seg til Champions League-kamp i R&Å ILs klubbhus.

To 11-erlag

Ut fra antallet spillere har Team Nes hatt med to 11-erlag i seriespillet for gutter 16 år i årets sesong, med et lag i 1. divisjon og et lag i 3. divisjon. Begge lag har hatt mange tøffe og jevne kamper, noen nedturer og mange oppturer. På Norway Cup og Sandar Cup stilte Team Nes med to lag på begge cupene, hvor begge lagene kom til A-sluttspillet etter gode kamper.

Pizza og fotball

Nå er seriespillet over for i år og neste aktivitet blir å stille flere lag i Inne-KM 5er i Lillestrømhallen 17.–20. november.

Sesongavslutningen ble gjennomført søndag med trening, etterfulgt av pizza, brus og fotballkamp på storskjerm i Raumnes & Årnes ILs nye klubbhus. Planer og ambisjoner for 2023-sesongen er nå en igangsatt prosess. Trenerne håper alle spillerne blir med på veien videre, og takker alle for sesongen i år.

Les også
Vilde kjørte enduro-EM med brudd i skulderen

Artikkelen er basert på et referat fra spillergruppas støtteapparat. For ordens skyld kan nevnes at artikkelforfatteren er i nær slekt med en av spillerne i troppen.

KRETSLEDER: Anne Ringdalen er daglig leder i Norges Fotballforbund Akershus.

– Kjempepositivt

Anne Ringdalen, daglig leder i vår fotballkrets, gir gjerne honnør til disse spillerne og apparatet rundt dem.

– Det er kjempepositivt at de klarer å holde en så bra aktivitet, spesielt nå etter pandemien, sier hun.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Fotballkretsen har opplevd at cirka 50 prosent av klubbene har klart seg godt gjennom pandemien og har hatt en økning i antallet aktive, mens den andre halvdelen har merket en nedgang.

Les også
Målmaskinen tar en master

– Alt i alt har det vært ganske positivt i vår fotballkrets på generell basis, sier Ringdalen, og legger til at det viser at klubbene i kretsen har jobbet bra for å beholde spillerne.

– Dette temaet er aktuelt og viktig, spesielt når man skifter trinn på skolen og går enten fra barneskole til ungdomsskole, eller fra ungdomsskole til videregående skole, legger hun til.

Les også
Fra neste år stiller alle i R&Å med svarte shortser