FØRSTE SIDEN 2009: Celina Borgen Fuglerud ble dobbel norgesmester under Landsskytterstevnet 2022.

Celina med dobbelttriumf på Landsskytterstevnet

Celina gjorde det ingen har gjort siden 2009.

Artikkelen baserer seg på innsendt referat fra Raumnes skytterlag.

På Landsskytterstevnets siste dag blir alle finalene i feltskyting avholdt. I rekruttklassen ledet Celina Borgen Fuglerud fra Raumnes skytterlag etter innledende skyting, og fikk da skive 1 i det siste finalelaget.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det ble skutt jevnt og godt i finalelaget, og før anvisning av skiven til Celina var det klart at hun måtte ha alle skuddene i skiva, med minst 6 innerblinker. Etter en meget nervepirrende anvisning viste det seg at hun ikke hadde gjort noen feil og fikk fullt hus med 12 treff og hele 7 innerblinker, totalt 42/7.

Les også
Thomas Høgåsseter vant stangskytinga i Bodø

– Jeg var redd at serien skulle komme skjevt ut siden jeg ikke var helt fornøyd med prøveskuddene, men det gikk jo bra, forteller Celina.

Dobbel norgesmester

Det resultatet holdt til seier også på feltskytingen og hun kunne konstatere at hun var dobbel norgesmester! Det er en bedrift som kun 5 personer har gjort før henne i Landsskytterstevnets historie, sist gang i 2009.

– Det var veldig moro å vinne baneskytingen men at jeg skulle klare å vinne begge øvelsene var i overkant av forventningene, sier en meget glad 13-åring.

Les også
Celina ble norgesmester

Dette er hennes første Landsskytterstevne og hun sier videre at det har vært fantastisk moro og en stor opplevelse. Celina sier hun gleder seg allerede til neste år, når Landsskytterstevnet skal avholdes i Voss.

– Det blir ekstra spennende siden jeg neste år skal skyte med kaliber 6.5, avslutter ei strålende blid jente.