Fotballskole: Politibetjent Karoline Groth hadde viktige samtaler med fotballskole-deltakerne. Foto: Michelle Sværen

Brannvesen og politi møtte opp på fotballskole - se bildene!

Både brannvesen og politi var tilstede da Haga IF arrangerte sin fotballskole i år.

64 barn har deltatt i årets fotballskole i regi av Haga IF. Barna, som var fra seks til 12 år, var med på fotballskolen fra ni til 15 hver dag. Siste fotballskoledag var tirsdag 9. august.

– Vi hadde 15 inkluderende og flinke unge trenere av begge kjønn stilte også opp og fikk til varierte dager og fotballglede for deltagerne. Blant aktivitetene har vært vann- og ballek, dribling, skudd, nikking, lagspill, kamper på cirka 40 minutter med pause mellom lagene og kamper mot sammenslåtte lag av trenere og barn. Disse fire dagene gikk fort for oss alle, da det har vært spennende, harmonisk og gøyalt, sier Michelle og Robin Sværen som har vært årets fotballskolegeneraler.

De fikk i tillegg besøk av politiet og brannvesen. Brannvesenet opp med tankbil og sirener som ga deltagerne en tropisk avslutning etter en god match.

Dugnadsgjengen i år har hovedsaklig bestått av foreldre og et par pensjonister som har stått for kjøkkentjeneste og vært parkerings-/ryddevakter. Barna har fått et måltid hver av dagene bestående av brødskiver og juice, i tillegg til oppskårne frukt og grønnsaker.

– En viktig suksessfaktor i år har vært at fotballskolen har gått over fire dager, først en helg og så to dager i påfølgende uke. Det betyr at det har vært enklere å organisere en dugnadsgjeng, sier Sværen.

NEDKJØLING: Det gikk så hett for seg på fotballskolen, at brannvesenet måtte komme og kjøle ned deltakerne. Foto: Michelle Sværen
Populær: «Elgbert», Hagas kjære maskott, var populær blant barna. Foto: Michelle Sværen
Elgbert og Politibetjent Karoline Groth fikk en god tone. Foto: Michelle Sværen
Robin og Michelle Sværen var primus motor under årets fotballskole på Haga. . Foto: Michelle Sværen
Haga fotballskole 2022: Fire dager med fotballglede på Haga stadion. Foto: Michelle Sværen
Haga fotballskole 2022: 64 barn deltok på årets fotballskole. Foto: Michelle Sværen