NY HOVEDSPONSOR: Det var god stemning foran premieskapet i klubbhuset da Ronny Johnsen i Fenstad FK og Lars Eugen Andresen i Blaker Sparebank inngikk sponsoravtale før helgen. Foto: Fenstad Fotballklubb

Blaker Sparebank inn som generalsponsor for Fenstad FK

Fenstad Fotballklubb har inngått sponsoravtale med Blaker Sparebank.

Generalsponsoravtalen ble undertegnet i Fenstad onsdag, med koronasikker «fothilsen».

Blaker Sparebank blir dermed den største sponsorer til Fenstad Fotballklubb.

– I en liten klubb med begrensede midler er en slik avtale gull verdt. Vi har allerede hatt noen møter med Blaker Sparebank og veien videre, og hvordan vi sammen skal få mest mulig ut av avtalen, sier Ronny Johnsen, leder i Fenstad FK.

Han legger til at han fikk litt «hakeslepp» da Lars Eugen Andresen i Blaker Sparebank ringte ham forleden og spurte om klubben kunne tenke seg et samarbeid med banken.

– Jeg kan vel si at det ikke skjer hver dag at en så stor aktør kontakter oss med ønske om en sponsoravtale. Jeg er både glad og ydmyk for at de ønsker å satse på et lite sted og en liten klubb som Fenstad Fotballklubb, sier Johnsen.

Andresen er salgs- og markedssjef i Blaker Sparebank. Han forteller at avtalen betyr mye også for banken.

– Vi ønsker å være med på å bygge både klubb og tettsted. Vi ser på Fenstad som et spennende område hvor vi kan samarbeide om et enda bedre sted å bo. Vi er stolte over å være generalsponsor for Fenstad FK, sier Andresen.