FUVO kunne juble til slutt mot Kløfta etter en vanvittig snuoperasjon.
FUVO kunne juble til slutt mot Kløfta etter en vanvittig snuoperasjon. Foto: Jan Erik Hæhre

Drama da FUVO snudde til seier på overtid

For andre gang denne sesongen snudde FUVO kampen mot slutten etter å ha ligget under med to mål kvarteret før slutt.

Det er med andre ord opprykkslukt av dette FUVO-laget. For skal du rykke opp, må du selvsagt ha kvaliteter, men også litt tur og flyt, og en enorm vilje. Alt dette ser det ut til at FUVO besitter, og de topper fortsatt tabellen foran lørdagens toppoppgjør mot Skedsmo. Kampen spilles på Funnefoss stadion.

Enorm vilje

I en av sesongens første kamper havnet FUVO under 0-3 mot Rælingen etter et kvarter. Den kampen snudde FUVO og vant 5-3. Da utliknet FUVO før pause, og sikret seieren i andre omgang.

Rett før sommerferien lå laget under 0-2 mot Sørumsand med et kvarter igjen å spille. FUVO snudde og vant til slutt 4-2.

Med mandagens kamp mot Kløfta, viser det at FUVO innehar den enorme viljen som trengs til å kjempe til fløyta går.

Hadde litt flaks

I mandagens tøffe bortekamp mot Kløfta hadde laget litt flaks innledningsvis. I følge Lokalfotballen var det mye dueller innledningsvis, og FUVOs Mergim Shurdhiqi var mye involvert. Han burde vært utvist etter en takling med strake bein og knottene rett i motstanders ankler. Shurdhiqi sa til Lokalfotballen etter kampen at rødt kort hadde vært riktig. han slapp unna med gult, og slik fotballen ofte er, så var det nettopp Shurdhiqi som ble matchvinner to minutter på overtid.

Mye marginer

FUVO hadde to stolpetreff i første omgang, og burde ledet til pause. Men ingen av lagene scorte før hvilen. Etter hvilen scorte Kløfta to mål på to minutter, og hadde to enorme muligheter til å øke ledelsen ytterligere.

Da kampuret viste 80 minutter, var det fortsatt KLøfta som ledet med to, men så startet snuoperasjonen. Først scorte kaptein Fredrik Nilsen før målkongen Kim Brenna utliknet. Shurdhiqi avgjorde på overtid. Brenna assisterte på det første og siste, og satte altså det andre selv.

Toppkampen neste

FUVO er et godt lag med mange kvaliteter, og har i tillegg de marginene et topplag skal ha. Nå kan de bruke uka til å forberede seg på toppoppgjør mot Skedsmo hjemme på Funnefoss stadion. Den kampen spilles lørdag, og vil trolig avgjøre opprykkskampen. Om FUVO vinner, har de luke på fire poeng. Uavgjort betyr fortsatt FUVO på tabelltopp med ett poeng ned til Skedsmo, mens Skedsmo-seier sender de foran på tabellen med to poeng. Da vil det være kamp helt inn.