TOTALLEVERANDØR INNEN PROFILERING: Tom Gunnar Bratsberg gleder seg til å åpne dørene til Xides kontor på Runni på nyåret. Foto: Heidi Wexels Riser

Xide gjør kundene synlige

Xide innlandet er en komplett leverandør av grafiske tjenester og profilering. Nå etablerer de seg på Årnes.

– Vi har høy faglig kompetanse og lang erfaring i bransjen, og kan derfor gi kundene våre den beste rådgivning og veiledning til et topp resultat når noe skal produseres, sier Tom Gunnar Bratsberg, avdelingsleder for kontoret på Årnes.

På nyåret

I disse dager gjør han klar til åpningen av kontoret til Xide Innlandet i kontorlokalene på Runni.

– Vi åpner her rett over nyttår og er godt fornøyde med lokalene som vi leier av Kanmer, sier Bratsberg.

Han forteller at Xide er totalleverandør på profilering og at de tilbyr det meste innenfor trykk og profileringsartikler.

– I dag finnes det ingen slike totalleverandører innen profilering i Nes og for oss er nærhet til kundene viktig. Vi har kundene i fokus og vil at de skal ha en god opplevelse fra vårt oppdrag starter til det er avsluttet. Vi leverer og skreddersy alt kunden trenger for å gjøre sin virksomhet synlig, fortsetter Bratsberg.

Fem millioner første året

Han skal være med å starte opp det lokale kontoret og målet er en omsetning på mellom tre og en halv og fem millioner kroner første året.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Når vi det målet i løpet av 2022 er planen å ansette en fast medarbeider som skal drive kontoret videre, sier Bratsberg.

Xides hovedkontor ligger på Lørenskog. Der har de et produksjonslokale på 2000 kvadratmeter med alt av maskiner innen offsettrykk, digitaltrykk, storformat og ferdiggjøring.

– I tillegg er det et kontor på Hamar og kontoret her på Årnes er en del av Xide Innlandet, forteller Bratsberg.

Bedrifter og idrettslag

Han forteller at koronapandemien ikke har fått store negative konsekvenser for Xide.

– Profilering har blitt viktigere enn noen gang, og i Nes er det mange småbedrifter som er avhengige av å være synlige. I tillegg er det mange idrettslag som har behov for skiltreklame og andre profileringsartikler, sier Bratsberg.

Han forteller at Xide den siste tiden også har begynt med video for å kunne hjelpe kundene med profilering på flere digitale flater.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Bratsberg er glad for at de allerede har en sponsoravtale med Nes IK.

– De har gjort en formidabel jobb for å sikre videre aktivitet i Runnirinken og vi ønsker at de skal komme seg videre, sier Bratsberg.

Han har stor tro på en lokal etablering av Xide og gleder seg til å ønske kundene velkommen til det lokale kontoret på nyåret.