TATT HÅND OM: Det var her på Daskerudstranda at en overstadig beruset mann med to små barn skal ha blitt anholdt av politiet. PS: Arkivbilde. Personene på bildet har ingenting med saken å gjøre. Foto: Andrine Wennemo

Varsel om overstadig beruset mann på Daskerudstranda med to små barn

Lørdag rundt 18.30 tiden ble det sendt inn et varsel på en overstadig beruset mann på Daskerudstranda. Mannen var sammen med to små barn. Det var ikke det eneste politiet hadde å henge fingrene i denne helgen.

– Det har ikke vært noe bråk fra russen denne helgen, det viser at det nok er over for i år, sier politikontakt i Nes Gunnar Foseid.

Helgen ble imidlertid fylt med fyll, en trist hendelse på Daskerudstranda og klager om støy fra en barnehage.

Høy musikk fra barnehage

På fredag kl. 13.00 ble politiet kontaktet av en nabo på Auli, grunnet høy musikk. Melderen mente at det forstyrret ro og fred og ba dermed personene i barnehagelokalet om å dempe musikken. Musikken ble igjen skrudd opp, det gjorde at selv operasjonssentralen ringte til arrangementet i barnehagen for å be de dempe musikken.

– Det er en sak der vi håper at alt løste seg på en skikkelig måte, sier Foseid.

Stoppet fører

På E16 ble en sjåfør stanset av politiet med mistanke om å kjøre i ruspåvirket tilstand. Føreren er fra Nes og ble brakt til Nes legevakt og foretok blod- og spyttprøve. Politiet kunne ikke se noen åpenbare symptomer eller kroppslige tegn på rus og sjåføren fikk beholde førerkortet.

Beruset på strand

Lørdag rundt 18.30 tiden ble det sendt inn et varsel på en overstadig beruset mann på Daskerudstranda. Mannen var sammen med to små barn. Etter besøk av en politipatrulje mente de at mannen ikke var i stand til å ta vare på barna. Barnevernet tok hånd om saken. Mannen var ikke fra Nes.

Fyllekjørte natt til søndag

Politiet i Øst meldte på Twitter natt til søndag om fyllekjøring. En innringer advarte politiet om at en kvinne kjørte i beruset tilstand fra et utested i Årnes sentrum. Føreren fikk politiet på døren etter at hun kom fram til en adresse i Eidsvoll. Kvinnen, som er fra Ullensaker, ble framstilt for blodprøve og anmeldt for lovbruddet.

Nabobråk

Natt til søndag ringte en hissig nabo inn til operasjonssentralen om bråk fra en nabo på Neskollen. Melderen ville at politiet skulle komme umiddelbart for å stoppe festen, politiet hadde midlertidig ikke kapasitet på det tidspunktet.