annonse

Troli lover trøkk med tre lokale band

Siste band ut på NesNight er «Gunnar drar til Hønefoss». Fra venstre
Gunnar drar til Hønefoss: Tom Storgaard (gitar, sang), Even Bratli (bass, sang), og Johnny Sætre (trommer, sang). (Foto: Privat)
Crystal heart
Crystal heart: Åpningsbandet lørdag kveld på Pakkhuset er Crystal Heart. F.v. Atle Bjørklund, Torkil Jan Røseid, Terje Schau, Magne Tollhaug, Arne Wang og Trond Hansen (ikke på bildet). Arkiv (Foto: John Arne Paulsen)
Veracruz
Veracruz: Andre band ut på NesNight er Veracruz. F.v. Arild Eriksen (gitar), Per Stokkebryn (trommer), Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), John Arne Paulsen (bass) og Harald Bach-Gansmo (keyboard). (Foto: Tommy Simon Norum)

Lørdag inviterer Nes Blues Club til NesNight. De tre Nes-bandene Crystal Heart, Veracruz og Gunnar drar til Hønefoss setter volumet på elleve.

Tommy Simon Norum

– Det har alltid vært suksess for oss å ha ulike Nesband på scenen den samme kvelden, og vi gleder oss veldig til denne utgaven av NesNight, sier Jon Troli, nestleder i Nes Blues Club.

I morgen åpner de dørene på Pakkhuset og inviterer til en helaften med lokale band.

Crystal Heart

Crystal Heart startet i 1987 og er kjent for sitt fyldige repertoar med coverlåter hovedsakelig innen disko, rock og country, men det siste har de også sneket inn ei svensktopplåt.

Crystal heart
Crystal heart: Åpningsbandet lørdag kveld på Pakkhuset er Crystal Heart. F.v. Atle Bjørklund, Torkil Jan Røseid, Terje Schau, Magne Tollhaug, Arne Wang og Trond Hansen (ikke på bildet). Arkiv Foto: John Arne Paulsen

– Crystal Heart starter med sin nye akustiske setting, og med sine fantastiske evner til å skape magiske stunder med flerstemt sang, fantastisk god lyd og flotte harmonier, er dette virkelig verdt å lytte til, sier Troli.

Veracruz

Etter at Crystal Heart har satt standarden og fått liv i publikum, er det Veracruz sin tur til å overta scenen. De stiller med flere nye låter på repertoaret, blant andre “Thank You» med Alanis Morissette, Halestorms “Amen” og Janis Joplins “Mercedes-Benz». Bandet jobber stadig med å fornye repertoaret og mange av låtene er nå fra det siste tiåret. Veracruz har spilt på Pakkhuset flere ganger tidligere, og vokalist Sofie Almåsvold har en særegen stemme og en egen evne til å kommunisere med publikum.

Veracruz
Veracruz: Andre band ut på NesNight er Veracruz. F.v. Arild Eriksen (gitar), Per Stokkebryn (trommer), Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), John Arne Paulsen (bass) og Harald Bach-Gansmo (keyboard). Foto: Tommy Simon Norum

– Veracruz spiller veldig lyttbar og dansbar musikk med flotte harmonier, dyktige musikere, god lyd og en fantastisk kvinnelig vokalist som holder høy internasjonal standard, sier Troli.

Gunnar rocker natta inn

Etter at Crystal Heart og Veracruz har servert et bredt utvalg av låter og fått publikum i festhumør, er det bandet «Gunnar drar til Hønefoss» sin tur til å spille over i søndagsnatta og avslutte kvelden.

– Dette er deres første skikkelig opptreden etter at de ble gjenforent i 2010–2011. Bandnavnet har assosiasjoner til «Frankie goes to Hollywood», og vi gleder oss masse, sier Troli.

«Gunnar drar til Hønefoss» startet tidlig på 80-tallet, og siste opptreden var på fylkesfinalen til UKM i 1985. Trommeslager Johnny Sætre var ikke med i originalbesetningen, men tok initiativet til å starte opp igjen bandet. «Gunnar drar til Hønefoss» spiller en blanding av egne låter fra 80-tallet, blandet sammen med blant andre artsiter som U2, Pink Floyd, David Bowie og a-ha.

Troli ser fram til kvelden, og forteller at bluesklubben ønsker å få med seg enda flere band på neste års utgave av NesNight.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse