VELT: En lastebil med henger full av snø har veltet langs Borgenveien, rett over kommunegrensa. Foto: Ole Kaldal-Key

Lastebil med henger veltet

En lastebil med henger har veltet langs Borgenveien, ikke langt over kommunegrensa.

Det er meldt om flere trafikkulykker i vårt politidistrikt onsdag morgen. Langs Borgenveien, som går fra Rånåsfoss til Valsporten i Sørum, har en lastebil med henger veltet. Det melder Politiet i Øst på Twitter rundt klokken 08.

Operasjonsleder i Øst politidistrikt, Svein Walle, forteller til Raumnes at situasjonen ikke er veldig dramatisk, og at det ikke skal være noen personskader.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det som har skjedd er at sjåføren har fått hjulparet på utsiden av vegbanen, og dermed sklidd og veltet på siden. Vi er på stedet og bistår med varsling i forbindelse med berging av vogntoget, opplyser Walle.

Sjåføren er en mann i midten av 20-årene, bosatt på Romerike. Han forteller til Raumnes at han møtte en bil opp bakken, og lå i rundt 40-50 km/t da han på grunn av føret havnet utenfor vegbanen og skled av. Han skal ha fraktet 50 tonn snø.

Det er for tiden enveiskjøring forbi stedet. Håkon Gløtta fra Utrykningspolitiet på stedet forteller at det er dårlig føre på vegen, og at det er uvisst hvor lang tid det vil være enveiskjøring.

– Berger er på vei, sier Gløtta.

Ved 14-tiden er lastebilen oppe fra grøfta igjen.

ENVEISKJØRING: Det var enveiskjøring forbi ulykkesstedet. Foto: Ole Kaldal-Key